Meghan Markle a gafat-o din nou! Poziţia ei de pe scaun nu a respectat protocolul regal

27 iunie 2018   Royals

Ieri seară, suveranul britanic a găzduit o ceremonie de premiere la Palatul Buckingham. Printre invitaţii de onoare la acest eveniment s-au numărat David Beckham, dar şi Ducii de Sussex. Din păcate, ceea ce trebuia să fie un front comun al regalităţilor s-a transformat într-o nouă gafă a lui Meghan Markle.

Ducesei de Sussex îi e destul de greu să se acomodeze la regulile şi cutumele regale, după ce timp de 36 de ani a dus o viaţă de star hollywoodian. A învăţat să facă reverenţă, să salute mulţimea, să poarte o vestimentaţie adecvată, însă mai sunt aspect la care mai are de lucrat. La cea mai recentă apariţie în public, Meghan a gafat-o din nou, nerespectând protocolul regal.

O manieră greşită a unei regalitate de a sta la un eveniment oficial

La un moment dat, la începutul ceremoniei, Ducii de Sussex au fost invitaţi să ia loc pe scaune, în dreapta reginei Elisabeta. Fără să-şi dea seama, Meghan a stat picior peste picior, uitând că această postură este una de neacceptat la palat.

Conform protocolului regal, regalităţile au voie să-şi încrucişeze doar gleznele. Ori, dacă e mai comod, să ţină picioarele foarte apropiate şi înclinate pe o parte sau pe cealaltă. Kate Middleton a avut şi ea de furcă cu această regulă la intrarea ei în familia regală.

Kate are mare grijă la postura ei când stă aşezată

Mai multe