Meghan Markle alimentează zvonurile legate de sarcină. Iată-i alegerea stilistică la cea mai recentă apariţie publică

25 septembrie 2018   Royals

Ieri, Ducii de Sussex au bifat o nouă apariţie publică, participând la Coach Core Awards, din cadrul Universităţii Loughborough din Londra.

În ultimele săptămâni s-a tot zvonit că Ducesa de Sussex ar fi însărcinată. Mulţi au pus totul pe baza faptului că mama sa, Doria, a zburat special din Los Angeles pentru a-i fi alături câteva zile, dar şi pe alegerile vestimentare ale lui Meghan, tot mai controversate, din ultima vreme.

Ei bine, la cea mai recentă îndatorire regală, Meghan a făcut din nou o alegere stilistică, care i-a făcut pe mulţi să ridice din sprâncene. E vorba despre o bluză cu peplum, foarte stylish de altfel, dar care, voit sau nu, ascundea abdomenul. Mulţi cred, aşadar, că Meghan apelează la astfel de trucuri pentru a masca un început de burtică.

Noi nu ştim care e adevărul, şi nu-l vom şti până la un anunţ oficial, însă apreciem apariţia recentă a Ducesei de Sussex. E pentru prima dată când o vedem la un astfel de eveniment, implicându-se activ şi demonstrându-şi abilităţile sportive. Şi, unde mai pui că poartă tocuri înalte...

Cât despre Prinţul Harry, acesta părea absolut încântat de cum s-a descurcat soţia la această îndatorire regală, motiv pentru care nu s-a putut abţine să nu facă gesturi tandre vizavi de ea, în public. La un moment dat, Harry şi-a luat în braţe soţia, chiar sub privirile celor prezenţi.

Mai multe