Meghan Markle, apariție bizară în toiul verii! Poartă palton, deși afară sunt peste 30 de grade

13 august 2023   Royals

La cea mai recentă apariție, Meghan Markle s-a îmbrăcat în haine foarte groase, în ciuda căldurii din California!

Meghan Markle a surprins cu apariția ei joi, în timp ce Prințul Harry se bucură de o escapadă departe de casă. În vârstă de 42 de ani, fosta actriță a avut o apariție bizară, fără machiaj în apropierea casei sale din Montecito.

Meghan Markle a fost fotografiată mergând printr-o parcare, îmbrăcată într-o haină de culoare camel și un șal Hermes, în ciuda vremii însorite din Montecito. 

În fotografiile obținute de Page Six, Meghan Markle a apărut îmbrăcată într-o ținută elegantă, dar casual, purtând o pereche de blugi albi din denim cu un pulover bej pe sub haina Max Mara Raspoli Coat, pe care a asortat-o cu pantofi cu toc Chanel, o curea Gucci și uno geantă Goyard. Un alt accesoriu pe care Meghan Markle l-a preferat în ultima vreme și pe care l-a purtat din nou joi este dispozitivul Calm Biosignal Processing Disc, de la încheietura mâinii. Dispozitivul ajută la avea un somn optim, la ameliorarea stresului și relaxare.

Meghan Markle îi simte, fără îndoială, lipsa Prințului Harry, dar cei doi se vor reuni în curând, deoarece acesta urmează să părăsească Singapore, acolo unde sâmbătă a jucat un meci de polo caritabil pentru Sentebale.

Apariția lui Meghan Markle vine după ce zilele trecute s-a bucurat alături de prietena ei, Lucy Fraser, la concertul din cadrul turneului Eras Tour al lui Taylor Swift, care a avut loc marți seară în Los Angeles. Cele două au urmărit-o pe artista în vârstă de 33 de ani performând timp de trei ore celebrele hituri ale sale, precum și două melodii surpriză, 'King of My Heart' (de pe Reputation) și 'I Know Places' (de pe 1989).

Lucy este una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Meghan Markle, care a apărut în documentarul Netflix Harry And Meghan. Publicistă britanică, Lucy și Meghan au fost prietene înainte ca aceasta să-l cunoască pe Prințul Harry și au călătorit mult împreună, Lucy apărând adesea pe conturile de socializare ale lui Meghan, acum șterse.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe