Meghan Markle are planuri mărețe de ziua Prințului Harry, care împlinește 39 de ani vineri

13 septembrie 2023   Royals

Prințul Harry împlinește 39 de ani pe 15 septembrie, Ducele de Sussex urmând să își petreacă ziua împreună cu Meghan Markle în Germania, la Jocurile Invictus.

Meghan Markle este sfătuită să facă ceva "semnificativ" de ziua de naștere a soțului ei, Prințul Harry, care împlinește 39 de ani vineri, 15 septembrie, susține expert regal. Cuplul se află în prezent în Düsseldorf, Germania, pentru Jocurile Invictus 2023, unde vor rămâne cel puțin până la sfârșitul săptămânii, deoarece atât Harry, cât și Meghan sunt așteptați să fie prezenți la ceremonia finală, care are loc de sâmbătă.

Meghan Markle a zburat marți de la Los Angeles la Düsseldorf, unde și-a cerut scuze pentru că a lipsit din primele trei zile ale Jocurilor, deoarece a avut grijă de copiii lor în SUA. Istoricul regal Tessa Dunlop a precizat că soții Sussex își oferă întotdeauna cadouri cu "semnificație" de ziua lor de naștere, în condițiile în care într-un an ea i-a dăruit "doar o poză cu prințul Archie".

Ea a declarat pentru revista OK! Magazine UK: „Presupun că Meghan Markle i se va alătura mai târziu prințului, de ziua lui. Vor face ceva semnificativ, sunt într-un spațiu neutru în Germania și cred că vor avea o zi bună".

Tessa Dunlop a mai spus că Meghan Markle va încerca să facă ziua foarte specială pentru Harry, deoarece știe că este un moment "dificil" pentru el, fiind aproape de aniversarea morții mamei sale.

Prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină la Paris, pe 31 august 1997, iar funeraliile ei au avut loc pe 6 septembrie, cu câteva zile înainte ca Prințul Harry să împlinească 13 ani. „Există multă durere în jurul zilei lui de naștere din septembrie pentru Harry, din cauza marii înmormântării", a mai susținut expertul.

Meghan Markle deja a susținut un discurs la Jocurile Invictus. „La fel ca mulți dintre voi, știți că este vorba despre familie și prieteni și despre comunitatea pe care Invictus a creat-o și Fisher House a creat-o, așa că a trebuit să petrec puțin mai mult timp pentru a-i instala pe cei mici acasă”, a spus ducesa, care nu a participat la eveniment din prima zi. 

Presa germană a relatat, de asemenea, că Meghan Markle urmează să țină un discurs "foarte emoționant" la ceremonia de încheiere a Jocurilor Invictus, pe 16 septembrie.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe