Meghan Markle, comparată din nou cu Prinţesa Diana. Iată la ce capitol se aseamănă

3 iulie 2018   Royals

Până la intrarea ”în scenă” a Ducesei de Sussex, simpatizanţii regali vorbeau despre asemănarea dintre Ducesa de Cambridge şi regretata prinţesă Diana. Mulţi spuneau că soţia Prinţul William a ”furat” multe dintre secretele celei care i-ar fi fost soacră, ajungând astfel la inimile tuturor. Acum, e rândul lui Meghan să fie comparată cu ”prinţesa inimilor”.

Meghan Markle, la meciul de polo al prinţului Harry

Pe lângă compasiunea faţă de ceilalţi şi implicarea în diverse cauze umanitare, Meghan şi Diana ar fi împărtăşit şi abilităţile sportive. Desigur, şi Kate e sportivă, însă un eveniment anume, la care a participat Meghan, le-a amintit tuturor de Diana. E vorba despre participarea şi implicarea lui Meghan la meciul de polo al soţului ei, Prinţul Harry, care a avut loc zilele trecute.

Tehnica e identică cu cea a prinţesei Diana

La un moment dat, Meghan este văzută aruncând mingea de polo, lucru făcut şi de către Diana în timpul turneului regal din Indonesia, din anul 1989. Nostalgicii vremii spun că modalitatea de a arunca mingea a fost identică cu cea a prinţesei Diana, amintindu-le astfel de regretata prinţesă şi de spiritul ei războinic şi jucăuş.

Mai multe