Meghan Markle dezvăluie "cel mai important lucru din viața ei" în timpul unui discurs emoționant

12 octombrie 2023   Royals

Meghan Markle a dezvăluit care este "cel mai important lucru din întreaga ei viață", în afara faptului că este căsătorită cu Prințul Harry.

Meghan Markle a dezvăluit că a fi mamă este "cel mai important lucru din întreaga ei viață". Ducele și ducesa de Sussex au participat la Archewell Foundation Parents' Summit din New York City, parte a celui de-al doilea eveniment anual al proiectului "Minte sănătoasă", organizat de Project Healthy Mind cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale.

Meghan Markle a urcat pe scenă într-o uimitoare ținută albă, fără umeri. Totodată, ea a făcut dezvăluiri despre copiii ei cu Prințul Harry, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani. Ea a spus publicului: „A fi mamă este cel mai important lucru din întreaga mea viață - în afară, bineînțeles, de a fi soție pentru el.

Dar voi spune că mă simt norocoasă că micuții noștri sunt la o vârstă fragedă. Dar mă simt, de asemenea, speriată de modul în care continuă lumea să se schimbe", a continuat Meghan. „Mă îngrijorează, dar, de asemenea, îmi dă multă speranță și energie progresul pe care l-am făcut în ultimul an, putând avea acești părinți incredibili, acești supraviețuitori ai acestor experiențe, să își împărtășească poveștile.

Toată lumea este acum afectată de lumea online și de social media - unii mai mult decât alții. Dar cu toții vrem doar să ne simțim în siguranță”. Meghan Markle a adăugat apoi că a fost "pur și simplu devastator" să audă poveștile familiilor cu care Archewell a început să lucreze în urmă cu un an.

Ea a dezvăluit că i s-a părut "imposibil să nu fie în lacrimi" în timp ce îi auzea pe părinți vorbind despre pierderile pe care le-au suferit.

„Nu avem cum să auzim aceste povești și să nu încercăm să ajutăm aceste familii ca vocile lor să fie auzite", a spus ea. „Soțul meu și cu mine spunem adesea, dacă se va pune atât de mult accent pe ceea ce facem noi, atunci încercați să vă concentrați pe ceea ce ne concentrăm noi. Pentru că poveștile lor sunt cele care contează", a conchis Meghan, conform Mirror

Foto: Getty Images

Mai multe