Meghan Markle este "comparată cu Prințesa Diana", iar asta a ajutat-o să se apropie de Prințul Harry

21 august 2023   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 2018, iar acum un expert regal a sugerat că cei doi s-au înțeles atât de bine tocmai din cauza "copilăriei lor dureroase”.

Meghan Markle "simte că se identifică cu Prințesa Diana", ceea ce ar fi putut să o ajute să dezvolte o legătură strânsă cu Prințul Harry, potrivit unui expert. Istoricul Tessa Dunlop a declarat că atât Meghan, cât și Diana "provin din locuri de suferință în ceea ce privește copilăria lor", iar ducele de Sussex a trebuit, de asemenea, să depășească traume la o vârstă fragedă, notează Mirror. 

În cazul Dianei, părinții ei au trecut printr-un divorț public înainte ca ea să fie trimisă la internat, lucru despre care Tessa Dunlop a spus că s-a întâmplat atunci când prințesa se străduia să proceseze despărțirea.

Ea a explicat că, deși Meghan Markle a avut un "set diferit de provocări", acestea au fost "paralele" cu cele ale Dianei. Părinții lui Meghan s-au despărțit, de asemenea, când aceasta era copil. Ducesa de Sussex are o relație grea cu tatăl ei înstrăinat, Thomas Markle Sr., bărbatul de 79 de ani lipsind chiar de la nunta fiicei sale cu Harry. El nu l-a întâlnit niciodată pe Harry sau pe cei doi nepoți ai săi, prințul Archie și prințesa Lilibet.

Tessa Dunlop a mai spus: „Când crești ca un outsider în familie, poți vedea o paralelă în modul în care Diana și Meghan s-au identificat ca outsideri în cadrul familiei regale." Ea a explicat cum Diana s-ar fi simțit și mai mult ca un outsider în cadrul Familiei Regale după încheierea căsătoriei sale cu Regele Charles. Tessa a spus că Diana a fost forțată să "găsească o cale în afara Familiei Regale". Vorbind pentru OK! Magazine UK, experta regală a adăugat: "Dacă poți găsi pe cineva care să te înțeleagă, este foarte util și cred că Harry a găsit asta cu Meghan."

Tessa Dunlop a încheiat spunând că Meghan "ar putea simți că se raportează la anumite aspecte ale moștenirii Dianei". Comentariile ei vin în contextul în care s-a raportat că Regele Charles și Prințul Harry se vor întâlni pentru "discuții de pace" fără Meghan Markle.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe