Meghan Markle este sigură! Ce decizie a luat în privinţa familiei ei?

13 august 2018   Royals

Viaţa lui Meghan Markle poate deveni uşor subiect de film, mai ales după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry. Ducesa de Sussex este implicată aproape non-stop în scandaluri, însă fără voinţa ei: familia ei dă interviuri în presa tabloidă, care îi afectează ei viaţa.

Recent, Thomas Markle, tatăl ei, a spus că nu va mai da niciun interviu despre Meghan, deoarece vrea să o aibă din nou alături de el şi nu i-a dorit niciodată răul. Însă, vestea dată de Thomas i-a supărat pe Samantha şi Thomas Jr., sora şi fratele vitegi ai fostei actriţe. Cei doi cred că tatălui lor îi este frică să mai vorbească despre Meghan şi au atacat-o din nou pe sora lor din această cauză.

După ultimele declaraţii ale familiei ei, Meghan Markle le-ar fi spus apropiaţilor că nu are de gând să se apropie prea curând de familia ei. Mai mult decât atât, Ducesa de Sussex a dezvăluit că nu are de gând nici să îi sune sau să ia legătura cu ei în vreun fel, deoarece a fost rănită prea rău de declaraţiile lor.

„Meghan are nevoie de timp pentru a-şi reveni. Ea îl iubeşte pe Thomas şi vrea să aibă o relaţie normală cu el, dar momentan are nevoie de spaţiu“, a spus pentru The Sun un apropiat de-al soţiei Prinţului Harry.

Mai multe