Meghan Markle, extravagantă în roșu la un eveniment fără Prințul Harry! Nu e nouă rochia purtată acum

6 octombrie 2024   Royals

Sâmbătă, Meghan Markle a fost în centrul atenției la un eveniment din Los Angeles. A îmbrăcat o rochie roșie superbă, care nu e nouă în garderoba ei.

Meghan Markle a oferit o lecție de eleganță îmbrăcată într-o rochie Carolina Herrera roșie,  în valoare de 5.990 de dolari, la un eveniment din Los Angeles. Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, care locuiește acum în California, a arătat uimitor pe covorul roșu la gala LA Children's Hospital.

Spre surprinderea fanilor ei, Meghan Markle a ales să îmbrace sâmbătă această rochie roșie superbă pe care a purtat-o la o gală din New York pentru a onora personalul militar în ajunul Zilei Veteranilor și Zilei Armistițiului în 2021. Pare că Ducesa de Sussex o copiază pe cumnata ei, pe Kate Middleton, care e cunoscută pentru reciclarea look-urilor sale. 

La eveniment, Meghan Markle a apărut fără Prințul Harry, acesta a efectuat o vizită în Lesotho pentru o serie de angajamente pentru organizația sa caritabilă, Sentebale. Express.co.uk a dezvăluit de curând că Ducele de Sussex și-a prelungit călătoria solo în străinătate. Potrivit unei surse. Prințul Harry, în vârstă de 40 de ani, trebuia să se întoarcă în California în weekend pentru a se reîntâlni cu soția sa Meghan Markle, în vârstă de 43 de ani, și cei doi copii ai lor, dar a ales să își prelungească călătoria solo cu câteva zile în plus.

Sursa a adăugat că ducele se va îndrepta probabil spre Johannesburg și Cape Town pentru „timp privat” cu prietenii. De asemenea, este planificată o altă vizită secretă, care, în mod neașteptat, nu a fost inclusă în agenda sa oficială.

Reacții după apariția lui Meghan Markle în roșu la Los Angeles

După ce au văzut imagini cu look-ul lui Meghan Markle de la evenimentul din Los Angeles de sâmbătă seară, fanii nu s-au abținut și au reacționat. „Arată tânără, frumoasă și sănătoasă. Părul ei arată minunat”.

Un altul, observând că a purtat aceeași rochie pe care a îmbrăcat-o în 2021, a scris: „Modul în care Meghan a repurtat această rochie roșie, dar într-un mod atât de simplu, dar elegant”.

„Arată grozav!”, a scris altcineva în mediul online. 

Foto: Getty Images

Mai multe