Meghan Markle, în strânsă legătură cu clanul Kardashian? Ducesa ar avea de câștigat de pe urma prieteniei

16 octombrie 2023   Royals

Un expert regal susține că Prințul Harry și Meghan Markle ar avea numai de câștigat de pe urma unei prietenii cu clanul Kardashian!

În timp ce Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc pentru rebrandingul lor, un expert regal susține că o alianță cu Kim Kardashian și mama ei, Kris Jenner, ar putea juca un rol imens în creșterea notorietății lor la Hollywood.

O sursă apropiată de familia Kardashian și de familia regală spune pentru SheKnows că Jenner, cunoscută pentru abilitatea sa de "mamă extraordinară", de a asigura înțelegeri de nerefuzat datorită abordării sale dure și fără menajamente în afaceri, încearcă să găsească o modalitate de a-i aduce pe soții Sussex în prime-time la televizor, scrie The Express

„Nu este o coincidență faptul că toți din clanul Kardashian sunt în același cerc social ca și cunoscuții lui Meghan Markle. Nu mai durează mult până când cele două familii să facă echipă, dar Kris nu vrea să forțeze, să se întâmple asta prea devreme", susține sursa.

Aceeași sursă scrie că vedeta Kris Jenner face deka eforturi pentru Prințul Harry și Meghan Markle, pentru ca aceștia să devină mult mai vizibili. De curând, fanii nu au putut să nu remarce că mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a stat cu Kris Jenner și Kim Kardashian la petrecerea anuală a organizației This Is About Humanity, nu cu mult timp în urmă. „Acesta a fost primul semn că lucrurile se pregătesc în culise”, a declarat expertul regal. Cu toate acestea, nimic nu a fost confirmat până acum. 

Dacă acest zvon, despre care se speculează că va apărea într-un episod viitor al emisiunii The Kardashians, se va adeveri, nu este clar cum va influența acest lucru afacerile lui Meghan Markle. 

De asemenea, nu este clar dacă Regele Charles sau restul familiei regale vor avea un cuvânt de spus în ceea ce privește apariția cuplului. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe