Meghan Markle, în top 25 cele mai influente femei. Regina Elisabeta şi Kate au fost excluse

31 mai 2018   Royals

Abia a intrat în familia regală a Marii Britanii, că Meghan Markle are deja un capital destul de mare de imagine. Ducesa de Sussex avea fanii ei înainte de a deveni soţia prinţului Harry, dar de la anunţarea logodnei şi până la nunta care a avut loc pe 19 mai, a reuşit să atragă o mulţime de admiratori.

Nu e de mirare că Meghan Markle este atâ de populară, căci toată lumea îi analizează gesturile şi stilul chic, fiind acum printre preferatele din Casa Regală a Marii Britanii. Ba mai mult, Meghan a câştigat teren în faţa Ducesei de Cambridge şi chiar în faţa Majestăţii Sale, Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Meghan ocupă un loc în topul celor mai influente 25 de femei, realizat de Vogue. Noua membră a familiei este o feministă convinsă, dar din lista întocmită de Vogue lipsesc atât regina, cât şi Ducesa de Cambridge. Meghan este în competiţie cu o mulţime de personalităţi, printre care actriţa Letitia Wright sau scriitoarea J.K. Rowling. "De la adolescenta care poza în faţa porţilor palatului, la o actriţă grozavă care se căsătoreşte cu unul dintre prinţi, povestea lui Meghan Markle (şi a garderobei ei) a captat atenţia publică ca nimeni alta în acest an."

Foto: Arhiva OK!

Mai multe