Meghan Markle nu acceptă că ea e „Ducesa Dificilă”! Cine îi ia apărarea, după acuzele grave la adresa ei

21 septembrie 2024   Royals

Meghan Marke a fost apărată de un apropiat care a susținut că ultimele acuzații privind atitudinea Ducesei de Sussex față de personalul său sunt „invenții”.

Afirmațiile referitoare la atitudinea „dificilă” a lui Meghan Markle și la presupusa maltratare a personalului său de către o prestigioasă publicație americană au fost respinse cu brutalitate de persoane apropiate ei, care lucrează la fundația Archwell, spun că, de fapt, sunt „invenții” și „total absurde”.

Hollywood Reporter, una dintre cele mai prestigioase surse americane de știri din domeniul divertismentului, a publicat recent un articol dur, etichetând-o pe Meghan Markle drept „Ducesa Dificilă” și afirmând că personalul său ar fi „îngrozit” de ea și de comportamentul său „denigrator” față de ei. 

Publicația s-a bazat pe unele surse care susțin că Meghan Markle „mărșăluiește ca un dictator pe tocuri înalte, fumegând și dând ordine”. O sursă adăugat: „Am văzut-o reducând bărbați adulți la lacrimi”. De asemenea, în articol au fost incluse acuzații privind „accesele de furie zgomotoase” ale ducesei și „e-mailurile furioase de la 5 dimineața” care i-au adus porecla de „Ducesa Dificilă”. Dar acum, un nou articol al publicației GB News susține că persoane din interiorul Fundației Archewell au respins presupusele afirmații și au insistat că porecla „Ducesa dificilă” nu a fost folosită niciodată. 

O apropriat al Fundației Archewell a declarat: „Ducele și ducesa lucrează la Montecito, iar noi suntem stabiliți la Hollywood. Ei cred probabil că suntem cu toții în același birou și că acest citat ar zbura, dar circumstanțele nici măcar nu permit acest lucru.

Dacă ea „mărșăluiește” și „dă ordine”, niciun angajat Archewell nu ar putea pretinde faptic acest lucru... Este un nonsens total”. O sursă a declarat inițial pentru Hollywood Reporter: „Toată lumea este îngrozită de Meghan. Ea depreciază oamenii, nu primește sfaturi. Amândoi iau decizii proaste, se răzgândesc frecvent. Harry este o persoană foarte, foarte fermecătoare, fără aere deloc, dar el este și foarte îngăduitor. Iar ea este pur și simplu groaznică”.

În ceea ce privește e-mailurile „furioase” ale lui Meghan Markle de la ora 5 dimineața, o altă sursă a susținut: „Cine nu a trimis un e-mail atunci când nu poate dormi sau se trezește devreme? Nu am primit niciodată un e-mail de la niciunul dintre ei la acea oră și chiar dacă aș fi primit, ducesa notează în mod specific în semnătura sa de e-mail că fiecare are o zi de lucru diferită și să nu se simtă obligată să răspundă în afara orelor normale de lucru. Aceste presupuneri nu au niciun sens!”.

Referitor la toate aceste acuzații, un apropiat al familiei Sussex respins afirmațiile și a declarat pentru Sunday Express: „Toată lumea este profund îngrijorată de momentul articolului, deoarece a fost publicat cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a lui Harry.

Există temeri că ar putea exista un fost membru nemulțumit al personalului care lansează neadevăruri menite să îi facă să arate rău”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe