Meghan Markle, prima apariţie pe covorul roşu, după naşterea lui Lilibet. Ducesa a fost spectaculoasă în roşu!

11 noiembrie 2021   Royals

Meghan Markle şi-a luat, aseară, revanşa vestimentară în faţa rivalei sale, Kate Middleton.

Ducii de Sussex au apărut la o gală glamouroasă din New York, organizată cu ocazia Zilei Veteranilor, prilej pentru americanca de 40 de ani să strălucească într-o spectaculoasă rochie roşie cu trenă, creaţie Carolina Herrera, cu care a dominat, pur şi simplu, covorul roşu al evenimentului.

Ţinuta ei roşie, completată de o pereche superbă de pantofi din satin, a fost asortată la broşa în formă de mac pe care au purtat-o atât ea, cât şi Prinţul Harry, simbol al soldaţilor sacrificaţi în al Doilea Război Mondial.

Ducesa de Sussex şi-a aranjat părul într-un coc perfect executat şi a abordat un machiaj intens, de seară, aceasta fiind prima ei apariţie de covor roşu în cei doi ani, de când ea şi Harry s-au relocat în Statele Unite, mai exact în Montecito, California.

Meghan a luat o pauză de apariţii anul acesta, după naşterea mezinei Lilibet Diana, pe 4 iunie, încercând să revină la forma fizică care a consacrat-o, după ce a acumulat ceva kilograme în timpul celei de-a doua sarcini. E clar că, de-acum, o s-o vedem mai des pe ducesă la evenimentele publice...

Foto: Profimedia

Mai multe