Meghan Markle, prințesa Canadei. Un look cu bijuterii opulente și rochie mulată, la gala Invictus

19 februarie 2024   Royals

În ultima zi a vizitei lor în Canada, de săptămâna trecută, Ducele și Ducesa de Sussex au participat la o gală spectaculoasă dedicată Jocurilor Invictus la Centrul de Convenții din Vancouver.

Ei bine, la această ultimă apariție a sa, Meghan Markle a arătat absolut uimitor, iar admiratorii regali au fost încântați de alegerea ei în ceea ce privește look-ul de gală.

Ei bine, soția Prințului Harry a îmbrăcat o rochie de un verde măsliniu, fără umeri, de la brandul Greta Constantine, în valoare de circa 1.500 de euro.

Ducesa și-a accesorizat ținuta șic cu o pereche de cercei de la brandul Birks (4.000 de euro), cu brățara ei Cartier Love din aur galben (circa 5.700 de euro) și încă o brățara cu diamante de la Ariel Gordon (5.000 de euro). Dar  colierul extrem de șic ales de Meghan pentru această seară de gală a fost cel care a furat toată atenția.

Ducesa de Sussex a ales un colier subțire marca Logan Hollowell, care costă nu mai puțin de 14.600 de euro și care i-a oferit fostei actriței acel aer glam demn de o vedetă de la Hollywood.

Fanii ducesei au fost pur și simplu încântați de cel mai recent look al lui Meghan și au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima admirația.

Un utilizator a scris pe Instagram: "Meghan arata fenomenal. Rochia pe un umăr, stilul ei preferat, culoarea verde - potrivită pentru evenimentul dedicat veteranilor, părul bine aranjat, bijuterii uimitoare. Perfecțiune."

Un al doilea admirator a adăugat: „N-ar fi putut să arate mai uluitor! A fost perfectă!”, în timp ce un altul a spus: „Îmi place această culoare pe ea, iar părul și machiajul sunt perfecte. Pur și simplu emană sofisticare”.

Invitat la gala de la Vancouver a fost și cântărețul Michael Bublé, care a încântat publicul cu o interpretare specială a piesei „My Way” a lui Frank Sinatra, schimbând ușor versurile pentru a face o trimitere la Jocurile Invictus.

Foto: Jeremy Allen/Sussex.com, Getty Images, Profimedia

Mai multe