Meghan Markle și Ellen DeGeneres sunt cele mai bune vecine! Dovada că vorbesc și că se vizitează des

16 ianuarie 2024   Royals

De curând, Ellen DeGeneres a postat un clip video în mediul online, iar Meghan Markle poate fi auzită de fundal! Nu ducesa e protagonista clipului, ci puiul Sinkie al prezentatoarei, care acum locuiește cu ducii de Sussex.

Găina lui Ellen DeGeneres "se integrează perfect" în cotețul cu păsări al lui Meghan Markle și al Prințului Harry. După ce prezentatoarea talk-show-ului a anunțat că o găină pe nume Sinkie a fost relocată la "prietenii" ei, ducele și ducesa de Sussex, deoarece restul turmei "se lua de ea", Ellen DeGeneres a transmis o actualizare a situației pe pagina sa ei de Instagram.

Videoclipul postat o are în prim plan pe găina Sinkie, în coteț, îndreptându-se curioasă spre camera de filmat, totul în timp ce Meghan Markle pare să fie auzită spunându-i "Bună!". "Vești noi: Lui Sinkie pare că i se potrivește perfect noua ei casă", a scris Ellen DeGeneres în dreptul clipului video postat acum câteva zile.

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și-au prezentat cotețul găinilor din curtea casei lor din Montecito, California, în timpul unui interviu acordat în 2021 lui Oprah Winfrey. Cotețul a fost intitulat "Archie's Chick Inn" după fiul lor în vârstă de 4 ani, Prințul Archie. În timpul discuției cu Oprah Winfrey, în vârstă de 69 de ani, cuplul a împărtășit că au salvat găinile de la o fermă industrială ca parte a noii lor vieți "naturale". "Pur și simplu îmi place să salvez", i-a spus Meghan Markle lui Winfrey.

Totodată, se știe că Meghan Markle l-a salvat pe beagle-ul ei, Guy, de la un adăpost din Kentucky, iar acesta îi este alături de când l-a cunoscut pe Prințul Harry. Ducele și ducesa de Sussex au, de asemenea, alți doi câini salvați: un labrador negru pe nume Pula și un beagle pe nume Mia, scrie People

Chiar înainte ca Meghan Markle și Ellen DeGeneres să fie prietene așa bune și vecine, ele au legat o conexiune acum ani de zile. Înainte de a face parte din familia regală, Meghan Markle a povestit pentru Best Health că se afla într-un adăpost pentru câini atunci când Ellen DeGeneres și soția ei, Portia de Rossi, au intrat. "Acum, eu nu o cunosc, dar Ellen spune: "Este câinele tău?". Iar eu am spus: 'Nu', iar ea spune: 'Trebuie să iei acel câine'. Iar eu am spus: 'Ei bine, mă decid'. Și ea a zis: "Salvează câinele!". ", și-a amintit Meghan. "Este ca și cum Oprah ți-ar spune să faci ceva. Stăteam acolo ținându-l în brațe și ea spune: 'Te-ai gândit deja la un nume pentru el? Iar eu i-am spus: 'Ei bine, cred că l-aș numi Bogart', iar ea a spus: 'Îl iei acasă'. "

Meghan Markle a continuat: "Și ea iese afară să se urce în mașină, dar în loc să se urce, se întoarce și vine și bate în geamul ferestrei și strigă: "Ia câinele!". Și așa că l-am adus acasă. Pentru că Ellen mi-a spus să o fac".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe