Meghan Markle şi fostul soţ le-au dat invitaţilor la nunta lor... marijuana!

10 decembrie 2018   Royals

În cadrul celui mai recent interviu acordat, Thomas Markle a dorit să dezmintă informaţiile potrivit cărora n-ar fi participat nici la prima nuntă a fiicei sale. Fără să-şi dea seama depoziţia în care-şi pune fiica, bărbatul a mărturisit şi că invitaţii au fost răsfăţaţi cu... marijuana.

Prima nuntă a lui Meghan Markle a avut loc în Jamaica. Acela a fost locul în care ea a ales să-şi unească destinul de primul soţ, Trevor Engelson, iar acest lucru era mai mult decât ştiut. Ce ceea era, însă, ţinut secret era că-n gift bag-urile date invitaţilor la nuntă se afla şi marijuana.

Informaţia „i-a scăpat” lui Thomas Markle în timpul celui mai recent interviu acordat. El a vrut să le demonstreze cârcotaşilor că a avut, într-adevăr, o relaţie apropiată cu fiica lui până la nunta cu Prinţul Harry şi că nu i-a ratat prima nuntă.

El a oferit publicului larg imagini din arhiva personală cu mireasa Meghan Markle, dezvăluind, însă, că n-a stat şi la petrecerea de după, pentru că nu a fost de acord cu o astfel de manifestaţie, la care invitaţii au primit gift bag-uri cu marijuana. Momentan, Kensington n-a comentat în niciun fel aceste declaraţii ale lui Thomas Markle.

Mai multe