Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc un adevărat coșmar: lefteri și cu riscul de a rămâne pe drumuri

19 iulie 2023   Royals

I-am văzut în formulă completă și numai zâmbete pe 4 iulie, de Ziua Independenței, însă umblă vorba că familia de Sussex ar avea mari probleme financiare.

Zvonurile despre dificultățile financiare ale Prințului Harry și ale lui Meghan Markle continuă să circule după ce cuplul a pierdut contractul de zeci de milioane de dolari cu Spotify.

O sursă a declarat pentru PageSix că ducii se află „sub o presiune financiară enormă pentru a-și finanța stilul de viață luxuriant din California, inclusiv conacul de 14 milioane de dolari și costurile uriașe cu securitatea”.

„Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, probabil că a făcut din viața lor un iad. O pauză de la viața de cuplu sperăm că îi va ajuta să găsească resursele pentru a merge mai departe”, continuă sursa citată.

Mai mult, un informator anonim a declarat pentru pagina de Instagram Deuxmoi, specializată în știri cu vedete, că perechea și-a vândut conacul din Montecito și că Prințul Harry locuiește în alt loc.

Cu toate acestea, o persoană apropiată cuplului a asigurat publicați PageSix că zvonurile despre orice fel de probleme în relația cuplului sunt complet false. „Nu este adevărat, toate acestea sunt literalmente inventate”.

Din câte se pare, Prințul Harry plănuiește să călătorească singur în Africa pentru a lucra la un nou documentar pentru Netflix, singurul deal care mai stă în picioare în ceea ce îi privește pe Ducii de Sussex.

Luna trecută, contractul de 20 de milioane de dolari dintre Ducii de Sussex și Spotify s-a încheiat brusc înainte ca podcastul lor, „Arhetypes”, să poată continua cu un al doilea sezon.

Se spune că acest lucru s-a datorat lipsei de idei pentru noi emisiuni, în timp ce Harry a garantat că va oferi interviuri cu Donald Trump, Mark Zuckerberg, Vladimir Putin și Papa Francisc, lăsându-i perplecși pe directorii gigantului de streaming audio.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe