Meghan Markle va fi condusă la altar de către tatăl său?

9 ianuarie 2018   Royals

Cum mai sunt doar câteva luni până la nunta Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle, desfăşurătorul evenimentului începe să prindă contur. Iar cine o va conduce la altar pe logodnica prinţului roşcovan este un detaliu pe care toţi abia aşteaptă să-l afle.

Meghan şi Harry se vor căsători în luna mai a acestui an

Ei bine, sora vitregă a actriţei, Samantha Grant, a oferit un interviu în cadrul emisiunii britanice „The Wright Stuff”, difuzată pe Channel 5, în care a vorbit despre acest amănunt atât de important pentru familia actriţei. Samantha, cu care Meghan n-are tocmai o relaţie bună, a declarat că tatăl lor, Thomas Markle, o va conduce, fără doar şi poate, la altar pe fiica lui cea mică.

Thomas şi Meghan, pe când era doar un copil

”Da, o s-o conducă. Doar dacă, Doamne fereşte!, se va întâmpla ca avionul lui să se prăbuşească. (...) Altfel, va fi acolo într-un fel sau altul. Aşadar, orice alt zvon care susţine contrariul este fals”, a declarat Samantha în timpul acestui interviu.

Aşadar, Thomas Markle va fi cel care o va înmâna Prinţului Harry pe Meghan, respectând astfel tradiţia. Desigur, acest lucru n-a fost confirmat încă de Palatul Kensington, aşadar rămâne să vedem dacă va deveni o certitudine acest lucru. Momentan, ştim că tatăl viitoarei mirese a preferat să păstreze tăcerea în legătura cu nunta fiicei sale şi a refuzat orice intervenţie radiofonică ori televizată vizavi de acest subiect. Mama sa, însă, Doria a şi apărut alături de viitorii însurăţei şi a emis un comunicat oficial, din partea ei şi a fostului ei soţ, imediat după anunţul logodnei dintre Meghan şi Prinţul Harry.

Doria Radlan, mama lui Meghan, alături de Prinţul Harry

Cu aceeaşi ocazie, Samantha a precizat şi că va participa la nunta surorii sale vitrege, dacă aceasta o va invita.

Samantha şi Meghan Markle, în copilăria actriţei

”Invitaţiile nu au fost trimise încă. Dar sper că voi fi invitată şi, bineînţeles, că mi-ar plăcea să fiu acolo. (...) Vă închipuiţi că sunt destul de încântată în legătură cu nunta regală. E vorba despre sora mea care a crescut, sora mea mai mică”, a mai spus aceasta.

Samantha, sora vitregă a lui Meghan, în prezent

Mai multe