Meghan Markle va lua parte la nunta Pippei Middleton, alături de Prinţul Harry!

18 aprilie 2017   Royals

Potrivit presei internaţionale, Meghan Markle le-a cerut producătorilor serialului ”Suits” să-i ofere zile libere în perioada 15-22 mai, pentru a participa la nunta Pippei Middleton, care are loc pe 20 mai, în Berkshire.

Meghan, pe lista invitaţilor la nunta Pippei Middleton

Desigur, nu este o informaţie confirmată, însă dacă se dovedeşte a fi adevărată, avem parte de o primă dovadă incontestabilă că relaţia lui Meghan cu Prinţul Marii Britanii este una chiar trainică şi de viitor.

Aşadar, se aşteaptă ca Meghan Markle să sosească la braţul Prinţului Harry la nunta surorii lui Kate Middleton, marcând, astfel, o primă apariţie de cuplu publică, la un eveniment oficial ce ţine de Casa Regală Britanică. Cu alte cuvinte, Meghan ţine în mână biletul de intrare în familia regală.

Amintim că Meghan şi Harry au o relaţie încă din primăvara anului 2016 şi că, în tot acest timp, Prinţul Harry şi iubita sa au făcut naveta între mai multe ţări pentru a se vedea. Relaţia lor a fost confirmată în toamna anului trecut, când Casa Regală Britanică a emis un comunicat oficial prin care se făcea apel la dreptul la viaţă privată în cazul ”noii iubite” a Prinţului Harry.

Au mai fost la o nuntă, împreună, în Jamaica.

foto: Instagram / arhivă OK!

Mai multe