Meghan şi Harry, ironizaţi pentru campania lor anti-Coronavirus

25 martie 2020   Royals

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au implicat şi ei în campania de conştientizare a pandemiei.

Însă, spun unii, aceştia au făcut acest lucru cam târziu, campaniile pentru statul acasă şi igienizare fiind deja ceva vechi pe social media. După ce aceştia au postat pe pagina lor oficială de Instagram o serie de recomandări, printre care cea mai importantă este ca oamenii să sprijine munca personalului medical încercând să stea acasă, internauţii au comentat sarcastic.

Aceştia au considerat puţin cam întârziată această postare, deoarece campania Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cu sfaturi pentru evitarea îmbolnăvirii, printre care cele legate de spălarea mâinilor şi evitarea atingerii feţei, este deja bine-cunoscută.

Prinţul Harry, de 35 de ani, şi Meghan Markle, de 38, locuiesc izolaţi în reşedinţa lor de lux de pe insula Vancouver şi vor pierde, la sfârşitul lunii martie, dreptul de a folosi simbolurile şi titlurile regale.

"O, nimeni nu ne-a mai spus asta până acum. Ce bine că ne puteţi da o informaţie pe care nimeni nu ne-a mai dat-o până acum", este doar unul dintre comentariile ironice la postarea Ducilor de Sussex.  

Mai multe