”Meghan vrea să fie un guru de stil, dar nimeni nu-i cere sfaturi. Cine vrea o viață ca ei?” Atacată iar

17 martie 2023   Royals

S-a aflat deja în presă că Meghan Markle dorește să-și redeschidă site-ul Tig, iar contestatarii nu au încetat să apară.

Ducesa își închisese platforma în 2017, mișcare oarecum previzibilă odată cu pătrunderea în familia regală britanică. Dar Ducii de Sussex par că se pregătesc pentru o carieră din ce în ce mai prodigioasă în media și online.

Așa că e cazul să scoată de la naftalină anumite produse asociate cu numele lor. Reînvierea ”The Tig” se dorește a fi un concurent al lui ”The Goop”, deja celebrul site al lui Gwyneth Paltrow.

Celia Walden, una dintre contributoarele site-ului The Telegraph a măturat pe jos cu Ducesa de Sussex, la puțin timp de la anunțul făcut în ceea ce privește reactivarea site-ului.

Jurnalista a desființat-o pe Meghan Markle cu câteva acuze usturătoare, spunând despre Ducesa de Sussex că delirează și se crede cumva mult mai tare decât este de fapt. ”Ea nu este pe niciun podium de influență, cine îți dorește viața ei? E aceasta un model? Cum să compari cu site-ul The Goop, o platformă deja extinsă, care are 8 milioane de abonați și care și-a făcut un nume sfidând convențiile și prejudecățile? Un spațiu în care se vând vibratoare și lumânări cu miros de vagin, unde se discută fără perdea despre metode de obținere a orgasmului, de ajustare și de fitness vaginal, de lavaj intern cu lapte de capră, în cure de câteva zile? Mai mult, Gwyneth Paltrow este un nume, o actriță, antreprenoare și câștigătoare a unui Oscar. Ea este o femeie inspirațională. Care dintre femeile moderne își dorește viața lui Meghan Markle?”, apare în tirada îndreptată împotriva Ducesei.

Nu se știe câți bani va face Meghan Markle cu The Tig, cert este că atâta timp cât există reclamă, ea nu este nici bună, nici rea, doar este. Probabil că acesta este aspectul nr 1 pe care mizează Meghan Markle și soțul său, Prințul Harry.

Contestările nu apar pentru prima oară la adresa Ducilor, bănuim că deja sunt obișnuiți cu opiniile vehemente.

Meghan Markle pare a fi pregătită să își relanseze blogul de wellness, The Tig, după o pauză de șase ani. Ea a închis inițial blogul atunci când a început să se întâlnească cu Prințul Harry, în 2017. Cu toate acestea, publicația "The Mirror" relatează că ea a primit aprobarea oficială preliminară pentru relansarea site-ului.

The Tig, despre care se spune că poartă numele vinului preferat al lui Meghan, Tignanello, ar putea rivaliza cu Goop al lui Gwyneth Paltrow, un site despre care se spune că oferă un conținut similar de wellness.

Potrivit documentelor depuse la Oficiul pentru mărci și brevete din SUA, revenirea blogului ar putea, de asemenea, să o promoveze pe Meghan Markle ca pe o "mamă a tuturor răniților", un artificiu prin care Ducesa de Sussex să ofere "comentarii în domeniul relațiilor personale".

Foto: Getty și Profimedia

Mai multe