Mel B de la Spice Girls este onorată cu o medalie de către Prințul William. Ce a făcut s-o merite?

5 mai 2022   Royals

Mel B a fost învestită, ieri, la Palatul Buckingham cu ordinul Regatului Britanic de către Prințul William.

Fosta Spice Girl în vârstă de 46 de ani a fost decorată cu o medalie pentru serviciile oferite cauzelor caritabile și femeilor vulnerabile.

În ziua ei specială petrecută la reședința reginei din Londra, unde a primit medalia de la Prințul William, cântăreața a arătat excelent într-o rochie roșie - creată de fosta ei colegă de trupă, Victoria Beckham - o bentiță în ton cu ținuta și o pereche de pantofi albi.

Mel B a fost numai zâmbet atunci când și-a primit medalia de la Ducele de Cambridge, cel în fața căruia a făcut și o reverență cât se poate de reușită. Fondatoarea organizației Woman's Aid a dedicat medalia ei și altor femei care au suferit în relații abuzive.

„M-am gândit la toate femeile pe care le-am întâlnit în ultimii ani, care au trecut prin situații groaznice, femei care au murit, femei care încă suferă", a declarat aceasta pentru presa britanică.

"Când am primit scrisoarea care îmi spunea despre ordin mi-am dat seama că am reușit să fac ceva. Nu ca o Spice Girl, ci ca Melanie Brown – această fată din clasa muncitoare, de rasă mixtă, din Leeds, care și-a făcut întotdeauna treaba", continuă artista.

Melanie s-a despărțit de fostul ei soț, producătorul de film Stephen Belafonte, în 2017, după un mariaj de un deceniu.

Ea a susținut atunci că a fost abuzată psihic și fizic de către acesta - acuzații pe care Belafonte le-a negat, însă, în mod repetat.

Foto: Profimedia, Instagram

Mai multe