Melania Trump şi Prinţul Harry se vor întâlni. Cu ce ocazie?

28 iulie 2017   Royals

Casa Albă a anunţat, joi, printr-un comunicat oficial, că Prima Doamnă a Americii va merge într-o delegaţie oficială, unde se va întâlni cu Prinţul Harry al Marii Britanii. Cu ce ocazie, veţi vedea imediat!

Până acum, Melania doar l-a însoţit pen Donald Trump la diverse evenimente oficiale. În septembrie, însă, Prima Doamnă a Americii va avea de dus la capăt o primă îndatorire solo. Ea va zbura la Toronto, unde i se va alătura Prinţului Harry pentru Jocurile Invictus.

Melania a anunţat, prin respectivul comunicat oficial, că e nerăbdătoare să se alăture Prinţului Harry în cea de-a treia ediţie a Jocurilor Invictus, o competiţie a sportivilor paralimpici, care are loc în Toronto, Canada.

”Am fost emoţionată de succesul inaugurării Jocurilor Invictus, care a avut loc în Londra în 2015, şi de cea de-a doua ediţie din Orlando, Florida, 2016. În doar doi ani, Jocurile Invictus a permis a sute de militari răniţi şi femei din diferite ţări să participe la competiţii sportive adaptate lor, ceea ce reprezintă o iniţiativă de lăudat şi de sprijinit. Sunt onorată de oportunitatea de a reprezenta ţara noastră, la ediţia de anul acesta”, a declarat Melania.

Anul trecut, Michelle Obama a fost cea care s-a prezentat la Jocurile Invictus, dedicate paralimpicilor. Prinţul Harry este cel care a fondat acest eveniment, în sprijinul recuperării acestor persoane.

Mai multe