Membrul regal marcant ajuns în TIME TOP 100 ”Cei mai influenți oameni”, la 2 ani după Harry și Meghan

20 aprilie 2023   Royals

Familia regală britanică se află din nou în Top 100 TIME ”Cei mai influenți oameni”, în 2023. În 2021, pe lista celor mai influenţi oameni din lume au fost incluși Ducii de Sussex, care au apărut inclusiv pe coperta celebrei reviste.

Este anul Maiestății Sale. Regele Charles este inclus în top 100 TIME cei mai influenți oameni, iar în luna mai va fi încoronat oficial.

Anul acesta, surpriză! Însuși Regele Charles al III-lea a fost inclus pe această listă. Revista a dezvăluit recent lista anuală a celor mai influenți 100 de oameni din lume. Tatăl prinților William și Harry este inclus în secțiunea figuri emblematice, rubrică în care îi regăsim și pe Jennifer Coolidge, Ke Huy Quan și Pedro Pascal.

Redactorul-șef britanic al Revistei Vogue, Edward Enninful, i-a făcut caracterizarea Regelui în TIME: ”Eu am crescut în partea de vest a Londrei și nu m-a atras capitolul membrii regali. Însă realizările sale au avut ecou. S-a implicat în fundațiile de într-ajutorare, a pus bazele unei organizații de caritate, a inițiat programe de integrare a comunității defavorizate. Pe atunci, nu știam cât de mult contribuia Charles în aceste proiecte. Nu era obligat să se implice în aceste lucruri. Putea să se retragă în lumea sa regală și să uite de năpăstuiți. Însă a avut mereu dorința de a contribui. În ultimii 10 ani, am avut privilegiul de a-l cunoaște mai bine pe Regele Charles, iar în 2021, am devenit ambasador internațional al fundației sale.”

Edward spune că Regele Charles nu este întotdeauna cum se așteaptă oamenii. El îl descrie pe Maiestatea Sa drept o persoană amuzantă, cu umor, încrezător, amabil, care caută mereu să-i ajute pe oamenii să se simtă în largul lor, în preajma sa. Este de notorietate deja implicarea sa în acțiuni destinate protejării mediului. Poate că monarhia nu e perfectă, dar Charles este un rege care onorează atât tradițiile, cât și viziunile futuriste. ”Monarhul conține o balanță delicată între cele două aspecte, o abilitate rară. Mă bucur să văd cum integrează câteva dintre pasiunile sale într-o eră cu totul nouă.”, a mai spus Edward Enninful.

Charles a devenit Regele Marii Britanii în septembrie 2022, după decesul mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Monarhul nu este prima figură regală care apare în topul TIME. În 2021, Ducii de Sussex au fost pe listă, iar în 2011, Prințul William și Prințesa de Wales. Kate Middleton a fost inclusă în top și singură, în anul 2013.

Foto: Getty

Mai multe