Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl servesc Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

23 septembrie 2024   Royals

Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei regale britanice atunci când călătoresc cu avionul, la clasa întâi? Iată meniul pe care îl au Prințul William și Kate Middleton.

Familia regală britanică preferă călătoriile de lux, în avioanele regale închiriate și relaxându-se în apartamentele VIP „secrete” înainte de îmbarcare, dar se știe că Prințul William și Kate Middleton zboară ocazional și cu companii aeriene comerciale, dar la clasa întâi. Susțin companiile aeriene britanice și preferă British Airways, unde un meniu la clasa întâi poate ajunge și la 10.000 de lire sterline pentru călătoriile pe distanțe lungi.

În cazul în care nu există zboruri British Airways disponibile, se știe că aceștia călătoresc și cu companii aeriene low-cost, Prințul Harry și Prințul William au zburat low-cost la nunta verișoarei lor Zara Tindall în 2011, în timp ce Kate Middleton a zburat cu FlyBe împreună cu cei trei copii ai săi în 2019. Cu toate acestea, de fiecare dată când este posibil, membrii familiei regale vor călători la clasa întâi. Dar ce mănâncă membrii familiei regale atunci când iau masa în aer?

Meniul de la clasa întâi de la bordul British Airways este descris astfel: „O experiență culinară cu mâncăruri realizate cu ingrediente britanice de calitate, oferite cu servicii impecabile”.

Cina la clasa întâi pe zborurile British Airways nu este departe de ceea ce familia regală britanică este obișnuită să mănânce, mesele au fețe de masă albe și tacâmuri de argint, și pahare premium, perfecte pentru a savura șampania disponibilă nelimitat. „Am lucrat cu bucătari de top, furnizori și nutriționiști pentru a crea „Height Cuisine”. Rezultatul este cea mai bună mâncare și băutură care vă va oferi cele mai complete arome la altitudine”, toate asortate perfect cu o selecție de vinuri.

Cu ce se răsfață Prințul William și Kate Middleton la British Airways

Fotografiile de pe Instagram ale pasagerilor care au zburat la clasa întâi dezvăluie totul, de la tartine elegante la biscuiți proaspeți cu smântână și gem, un file de friptură Aberdeen Angus și chiar cod la cuptor cu homar și saikyo miso.

Asta cu siguranță bate clasica opțiune „pui sau vită?” cu care suntem obișnuiți. Și creatorii de conținut de pe TikTok care au călătorit la clasa întâi cu British Airways au împărtășit videoclipurile lor de pe cele mai scumpe locuri ale companiei aeriene, iar mâncarea cu siguranță nu dezamăgește. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe