Mesajul clar trimis către familia regală de Prințul Harry și Meghan Markle! Fac din nou un pas greșit?

1 februarie 2024   Royals

Un expert regal și-a împărtășit convingerea cu privire la motivele pentru care Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui să fie "eliberați" și să li se retragă toate titlurile regale.

Prințul Harry și Meghan Markle "ar trebui să fie deposedați de titlurile regale" dintr-un singur motiv, a răbufnit expertul regal Sarah Vine. Deși nu mai sunt membri seniori ai familiei regale după ce s-au retras în 2020, cuplul a fost privat cu forța de folosirea titlului de Alteță Regală de către Familia Regală, dar ei încă mai folosesc ocazional titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

Decizia lui Harry și a lui Meghan Markle de a folosi aceste titluri a fost adesea pusă sub semnul întrebării, mai ales că acum au împlinit patru ani de la începutul noii lor vieți, departe de constrângerile familiei regale. În rubrica sa din publicația Daily Mail, Sarah Vine a susținut că cea mai recentă ieșire a cuplului este un motiv suficient pentru ca aceștia să fie deposedați o dată pentru totdeauna de toate titlurile lor.

Sarah Vine a susținut că recenta călătorie a cuplului în Jamaica arată că "intențiile" lor sunt clare.  Expertul a scris: "Alegând să se apară într-o companie atât de vehement antimonarhistă, ducele și ducesa par să trimită un semnal foarte clar către Palat.

Mi se pare că intenționează să se folosească de legătura lor regală pentru a submina atât reputația individuală a membrilor Familiei Regale, cât și pe cea a instituției în ansamblu. Sper să mă înșel". Ea a adăugat că celebrul cuplu"contribuie la alimentarea sentimentului anti-roialist în toate țările Commonwealth". De asemenea, la premiera filmului „Bob Marley: One Love”, la care Meghan Markle și Prințul Harry au luat parte au fost invitați și premierul jamaican Andrew Holness și soția sa.

Andrew Holness a fost un critic aprig în ceea ce privește relația Jamaicăi cu monarhia și a anunțat intenția administrației sale de a organiza un referendum privind monarhia până în 2025. Sarah Vine a adăugat: "Reginei decedate, care a iubit Commonwealth-ul și și-a folosit poziția pentru a promova iertarea și înțelegerea, i s-ar fi frânt inima.

În ceea ce-l privește pe Regele Charles, nu văd decât o singură cale de acțiune: ar trebui să le dea ceea ce pretind că vor și să-i elibereze de cătușele regale, privându-i, în sfârșit, de toate titlurile”.

Foto: Getty Images, Profimedia 

Mai multe