Mesajul codat transmis de Meghan Markle familiei regale la cea mai recentă ieșire publică! Și ea poate

8 octombrie 2024   Royals

Sâmbătă, Meghan Markle a purtat o rochie roșie la un eveniment din Los Angeles, unde a fost văzută fără soțul ei, Prințul Harry.

Meghan Markle, în vârstă de 43 de ani, a fost fotografiată la gala LA Children's Hospital fără soțul ei, Prințul Harry, care a avut o serie de angajamente solo în ultimele trei săptămâni. În timp ce mulți au comentat cum arăta rochia lui Meghan Markle, alții au observat cum alegerea ținutei ar fi putut fi un mesaj subtil către familia regală britanică.

Meghan Markle a vorbit în urmă cu ceva vreme despre faptul că a purtat culori neutre la angajamentele regale pentru a nu eclipsa pe nimeni, un contrast direct cu roșul izbitor pe care l-a purtat în fața camerelor de luat vederi în LA în acest weekend.

În 2022, în serialul ei și al Prințului Harry pentru Netflix, Ducesa de Sussex a spus: „Din câte am înțeles, nu poți purta niciodată aceeași culoare ca Majestatea Sa dacă există un eveniment de grup”, a zis ea. Și a continuat: „Dar, de asemenea, nu ar trebui să porți niciodată aceeași culoare ca unul dintre ceilalți membri mai înalți ai familiei. Așa că m-am gândit... care este culoarea pe care probabil nu o vor purta niciodată? Camel? Bej? Alb?

Așa că am purtat o mulțime de tonuri nude, dar și pentru a mă putea amesteca printre ei. Nu încerc să ies în evidență aici. Nu există nicio versiune a mea alăturându-mă acestei familii și încercând să nu fac tot ce pot pentru a mă integra.

Până în ultima săptămână în Marea Britanie, rareori purtam culori și nu am vrut niciodată să mă dau în spectacol sau să deranjez, așa că am încercat doar să mă integrez. Dar am purtat o mulțime de culori în acea săptămână. Am simțit: „Ei bine, hai să arăt ca un curcubeu”.

Apariția lui Meghan Markle la evenimentul de sâmbătă vine după zvonurile potrivit cărora ea și soțul ei, Prințul Harry, ar putea urma drumuri separate pe plan profesional.

Ducele de Sussex a efectuat o serie de angajamente solo fără soția sa de la cea de-a 40-a aniversare a lui luna trecută, inclusiv o vizită în Marea Britanie pentru WellChild Awards 2024. 

Foto: Profimedia

Mai multe