Mesajul neașteptat transmis de Kate Middleton! Prințesa de Wales e la curent cu știrile din întreaga lume

7 iulie 2024   Royals

În timp ce se află în recuperare, după ce a fost diagnosticată cu cancer și face chimioterapie preventivă, Kate Middleton a transmis un mesaj semn că e la curent cu tot ce întâmplă în lumea sportivă.

Kate Middleton l-a încurajat prin intermediul unei postări în mediul online pe Andy Murray, care a fost eliminat de la Wimbledon. Prințesa de Wales, care face chimioterapie pe fondul diagnosticării sale cu cancer, a împărtășit sâmbătă, 6 iulie, un mesaj rar pentru legenda tenisului pe contul oficial regal de Instagram Prințul și Prințesa de Wales.

„Un parcurs incredibil la Wimbledon se încheie. Ar trebui să fii foarte mândru @andymurray. În numele nostru al tuturor, îți mulțumim", se arată în mesajul ei de pe Instagram Stories, pe care l-a semnat cu "C" de la Catherine, care este patroana All England Lawn Tennis and Croquet Club. 

Andy Murray, în vârstă de 37 de ani, a jucat unul dintre ultimele sale meciuri la Wimbledon vineri, 5 iulie. Atunci el a vorbit despre retragerea sa. "Este greu pentru pentru că mi-ar plăcea să continui să joc, dar nu pot", a spus el. "Fizic, este prea greu acum. Toate accidentările s-au adunat și, așa cum am spus, nu au fost nesemnificative." 

Kate Middleton, 42 de ani, și Andy Murray sunt prieteni de mai mulți ani. În 2023, starul tenisului a făcut o urare discretă prințesei de Wales după meciul său cu Ryan Peniston. Murray a arătat spre ea și spre Roger Federer în mulțime în timpul comentariilor sale de pe teren.

Cu trei ani înainte, în timpul pandemiei, Kate Middleton și Andy Murray au făcut echipă pentru un apel video surpriză către tinerii sportivi de tenis de la Bond Primary School din sudul Londrei. La acea vreme, Murray le-a povestit elevilor de ce a urmat o carieră în tenis.

„A fost unul dintre puținele lucruri la care am fost bun", a spus el. „Am făcut-o pentru că mi-a plăcut - pentru că m-am distrat".

Kate Middleton a participat la Wimbledon în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011, cu excepția anului 2013, când a lipsit de la meciuri după ce un medic i-a spus să se odihnească înainte de nașterea Prințului George. Și la competiția de anul acesta a lipsit, se recuperează după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe