Micuţa Charlotte are o relaţie specială cu Meghan Markle! Ce le-a apropiat?

16 iulie 2018   Royals

Înainte de a se căsători cu Prinţul Harry şi de a deveni Ducesă de Sussex, Meghan Markle era o actriţă de succes, dar avea şi un blog pe care scria destul de des: The Tig.

Printre subiectele abordate de actuala Ducesă de Sussex pe blog erau şi reţetele culinare, însă odată cu nunta regală ea a renunţat la blog. Potrivit celor de la Hello, Meghan Markle a afirmat, nu doar o dată, că face nişte paste foarte bune, iar preferatele ei sunt pastele bolognese. Însă, din reţeta ei secretă lipseşte carnea, aceasta fiind înlocuită cu dovlecei. „Sosul este foarte cremos şi bun. Ai putea jura că am pus în el foarte mult unt şi ulei, însă folosesc doar zucchini, apă şi bulion“, a spus Meghan Markle.

Potrivit sursei citate, o fană înfocată a reţetei lui Meghan ar putea fi nimeni alta decât nepoata ei, micuţa Prinţesă Charlotte. Nu demult, Kate Middleton afirma că fiica ei este o mare iubitoare a pastelor. Astfel, reţeta de paste bolognese cu dovlecei ar putea fi un punct comun foarte important pentru Charlotte şi Meghan.

Gătitul pare a fi marele atu al Ducesei de Sussex, care a afirmat în trecut că a fost cerută de soţie în timp ce prepara un pui la rotisor: „Era o seară obişnuită, o seară relaxată. Încercam să gătim nişte pui şi a fost o surpriză incredibilă. A fost atât de dulce şi de natural şi foarte romantic. Harry s-a aşezat în genunchi şi nu l-am lăsat să termine întrebarea. L-am întrerupt şi l-am întrebat dacă pot să spun «Da»“.

Mai multe