Mireasa Prințului Abdul Mateen al Bruneiului a uimit! A apărut cu tiara pe cap la recepția nunții regale

14 ianuarie 2024   Royals

Prințul Abdul Mateen al Bruneiului și Anisha Isa Kalebic fac furori cu aparițiile la nunta lor regală!

Nunta Prințului Abdul Mateen al Bruneiului a început duminică, 7 ianuarie, și va dura 10 zile. După mai multe evenimente separate pentru miri în cadrul celor 10 zile de festivități, cuplul s-a reunit duminică pentru o recepție și o procesiune de nuntă.

Prințul Abdul Mateen și Anisha au stat împreună pentru ceremonia de la Istana Nurul Iman, apoi au salutat mulțimea adunată pe străzile capitalei Brunei, Bandar Seri Begawan. Continuându-și tendința de a fi o mireasă șic, Anisha și-a accesorizat rochia albă de mireasă și voalul superb cu bijuterii uimitoare. Ea a purtat o tiară de diamante purtată anterior de Prințesa Azemah, sora Prințului Abdul Mateen.

Mireasa a purtat, de asemenea, cercei statement și un colier cu diamante uimitor, cu un pandantiv mare. De asemenea, a avut și un buchet mic de flori. Printre invitații regali prezenți s-au numărat Regele Abdullah și Regina Azizah din Malaezia, Regele Jigme și Regina Jetsun Pema din Bhutan, Prințesa Noor din Iordania și mulți alții. Sărbătorile de nuntă urmează să continue cu un banchet plin de farmec luni.

Prințul Abdul Mateen este al patrulea fiu al sultanului și al zecelea copil al acestuia. El l-a însoțit pe tatăl său la angajamentele regale oficiale, inclusiv la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla în mai 2023 și la funeraliile Reginei Elisabeta în septembrie 2022.

Prințul Abdul Mateen este activ pe rețelele de socializare, are aproape 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram. În urmă cu câteva săptămâni, el a distribuit o fotografie în care apare alături de Anisha, e vorba despre portretul lor de logodnă. Se pare că cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar sultanul a anunțat logodna lor în octombrie 2023. Mireasa este nepoata consilierului special al sultanului, Pehin Dato Isa.

Solemnizarea islamică a căsătoriei Prințului Abdul Mateen cu Anisha a avut loc pe 11 ianuarie. „Cel mai râvnit burlac” din Brunei s-a căsătorit cu aleasa inimii lui într-un spectacol de neuitat. Fanii abia țin pasul cu festivitățile de nuntă ale superbului cuplu prin intermediul fotografiilor și clipurilor care au fost împărtășite în mediul online de către invitații de la nuntă.

Într-un clip video postat în mediul online, Prințul Abdul Mateen și-a făcut intrarea la Berbedak Pengantin Diraja, sau ceremonia de pudrare, unde a fost binecuvântat de membrii apropiați ai familiei, inclusiv de tatăl său, Sultanul Hassanal Bolkiah. Ritualul este menit să simbolizeze fertilitatea și bogăția.

Anisha a apărut și ea ulterior la ceremonie, îmbrăcată într-o superbă ținută roșie și cu o coafură elaborată. După ce Prințul Abdul Mateen și Anisha s-au căsătorit oficial, festivitățile de nuntă vor continua până miercuri, 17 ianuarie.

Foto: Instagram TMSKI

Mai multe