Mișcarea discretă și nebănuită a Prințului Harry în plin turneu regal australian al tatălui său, regele

23 octombrie 2024   Royals

Prințul Harry și-a lansat în cea mai mare discreție o nouă carte. Ca de fiecare dată când atenția lumii este captată de regali, Ducii de Sussex fac ceva să atragă atenția, la rândul lor.

În plin turneu regal australian al tatălui său, Regele, Harry face această mișcare neașteptată. Ducele de Sussex cochetează de ceva timp cu ipostaza de scriitor, să nu uităm că și-a publicat cartea autobiografică ”Rezervă” în ianuarie 2023.

Memoriile senzaționale ale Ducelui de Sussex au făcut furori la data când volumul a fost publicat pentru prima dată, în ianuarie 2023, iar acum o nouă versiune tocmai ce a ajuns pe rafturi.

Despre ce este vorba?

Cartea Spare a Prințului Harry a fost lansată cu copertă broșată în SUA, pe 22 octombrie și apoi în Marea Britanie două zile mai târziu.

În timp ce Ducele de Sussex a sugerat anterior că a existat suficient material pentru o continuare a Spare, nu există capitole noi suplimentare în noua versiune broșată, care a apărut recent.

Editura Penguin Random House a confirmat încă din august că versiunea broșată a Spare „va avea aceeași imagine de copertă ca și ediția cu copertă cartonată, iar conținutul cărții este neschimbat”.

Noua versiune vrea să dea un nou impuls vânzărilor, care au scăzut notabil.

Și deși această autobiografie nu i-a adus nimic bun în raport cu familia regală, iată că Harry și cei care se ocupă de promovarea cărții mai fac ceva în speranța că vor impulsiona vânzările.

Cartea abundă în dezvăluiri și acuzații, unele șocante. ”Rezervă” prezintă perspectiva mezinului regal asupra vieții în umbra lui William, fratele cel mare pe care nu-l menajează deloc.

Sunt vădite acuzațiile și nemulțumirile când vine vorba de moștenitorul tronului britanic și a sa soție, Kate Middleton.

De asemenea, Ducele a calificat-o pe mama sa vitregă, Regina Camilla, „periculoasă” și a susținut că a încercat să-și reabiliteze imaginea în detrimentul lui, spunând că l-a sacrificat pe „altarul ei personal de relații publice”.

Foto: Profimedia

Mai multe