Moartea de la Palat va fi investigată. Se anunță ancheta care va cerceta sinuciderea acestui membru regal

9 octombrie 2024   Royals

Va fi demarată o anchetă pentru a se examina cauzele care au dus la decesul soțului lui Lady Gabriella Windsor, Thomas Kingston.

Bărbatul scriptic s-a sinucis. Finanțatorul a fost găsit mort în februarie, la vârsta de 45 de ani. Ancheta dorește să stabilească dacă starea de spirit a bărbatului a fost la acea vreme afectată de medicamente.

Moartea lui năprasnică a produs o undă de șoc la Palatul Regal britanic, mai ales că a venit într-un moment deja încărcat pentru regali: tocmai în ziua în care Familia Regală celebra memoria fostului suveran Constantin al Greciei, în prezenţa unor invitaţi de seamă din Grecia, Franţa şi Spania.

Ancheta cu privire la moartea lui Thomas Kingston, regretatul soț al lui Lady Gabriella, vrea să stabilească dacă decesul a avut legătură cu noile medicamente pe care le lua.

Thomas Kingston a intrat în rândul Familiei Regale odată cu căsătoria din 2019.

După nici cinci ani de mariaj, a fost găsit fără viaţă la domiciliul părinților săi din Gloucestershire.

Ginerele prinţilor de Kent şi Lady Gabriella tocmai fuseseră văzuţi împreună la un eveniment ce a avut loc cu o săptămână înainte la Galeria Națională din Londra.

Iar vara trecută au făcut senzaţie la Ascot, când au urmărit cursele de cai alături de Regele Charles şi Regina Camilla, chiar din loja regală.

Thomas Kingston a murit la vârsta de 45 de ani în februarie 2024.

Domnul Porter a spus: „În sprijinul afirmațiilor mele, familia a fost informată că ar putea exista o legătură… pe care instanța dumneavoastră să o investigheze”.

Katy Skerrett, legist principal în Gloucestershire a declarat că „este nevoie ca rețeta primită recent de bărbat să facă parte din anchetă.”

Este o procedură ce trebuie analizată amănunțit.

Părinții lui Thomas au participat la audiere, iar tribunalul a fost informat că tatăl lui Thomas, Martin Kingston, va depune mărturie în anchetă, în numele familiei. Lady Gabriella nu a fost prezentă la audiere.

Foto: Profimedia

Mai multe