Modul surprinzător în care Regina Camilla se menține în formă la 72 de ani

2 mai 2023   Royals

Regina Camilla, care va fi încoronată pe 6 mai la Westminster Abbey alături de Regele Charles, are mare grijă la silueta sa!

În timpul pandemiei de coronavirus, Regina Camilla, în vârstă de 72 de ani, a dezvăluit că își începea ziua cu o oră de balet, un "pic de pilates" și "multe plimbări" pentru a se menține activă. Acum, Palatul Buckingham a confirmat acest mod surprinzător în care Regina Camilla se menține în formă, ca parte a unei liste de dezvăluiri neașteptate despre soția monarhului.

Camilla s-a alăturat cursurilor de balet Silver Swans, destinate persoanelor de peste 55 de ani, care sunt concepute pentru a îmbunătăți tonusul, echilibrul și flexibilitatea. "Regina Consort se menține în formă luând cursuri de balet Silver Swan", a transmis Palatul Buckingham. Regina Consort a fost încurajată pentru prima dată să ia cursuri după ce a vizitat un curs Silver Swans în Noua Zeelandă în 2019.

Regina Camilla: „Nu mai făcusem niciodată balet înainte”

La o discuție purtată în 2020 pentru a marca Ziua Internațională a Dansului Regina Camilla a declarat că "și-a adunat un grup de prieteni vechi" și fac sport o dată pe săptămână atunci când sunt toți în Londra. Și a mai adăugat: "La început am crezut că va fi foarte amuzant și că voi râde de toți cei care se vor răsturna lângă mine. Dar ne concentrăm atât de mult încât nici măcar nu știm ce face prietenul nostru de alături. Mă gândesc că trebuie să lase umerii jos, să respire adânc, să nu se cocoșeze. Dar te simți mult mai bine apoi. E distractiv."

Reginei Camilla nu i-a fost ușor la început, însă pe parcurs mișcările ei au devenit din ce în ce mai bune. "Cu siguranță nu mai făcusem niciodată balet înainte și nu contează dacă ai făcut sau nu balet, este ceva care te va face să te simți mai bine.

Îți dă o anumită încredere în tine însuți, este doar un pic de disciplină", a transmis Regina Camilla, conform Mirror.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe