Moment intim între Frederik și Mary ai Danemarcei! Regina nu s-a abținut, iar fotografii au pozat-o așa

26 iunie 2024   Royals

La cea mai recentă apariție, Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei au fost surprinși alături de copiii lor!

Luni, Regina Mary și Regele Frederik ai Danemarcei au fost protagoniștii unui moment rar de afecțiune, după ceremonia de absolvire a liceului de către fiul lor, Prințul moștenitor Christian. Părinții mândri au fost văzuți îmbrățișându-se în timp ce plecau de la absolvirea fiului lor în vârstă de 18 ani, la Ordrup Gymnasium din Gentofte.

Alături de părinții săi, Prințul Christian a fost susținut de frații săi mai mici, Isabella, 17 ani, și gemenii Vincent și Josephine, ambii de 13 ani. Cei șase membri ai familiei nu puteau părea mai fericiți în această zi specială, chiar au acordat și interviuri pentru presa locală prezentă la eveniment.

Regele Frederik a fost, de asemenea, surprins împărtășind un moment special cu fiica sa cea mică. Între timp, Regina Mary a mers cu mâna pe spatele fiului ei, care a întrecut-o în înălțime. 

La absolvirea liceului, Prințul Christian a purtat o pălărie tradițională numită studenterhue. Această pălărie specială datează de la mijlocul secolului al XIX-lea. Potrivit Muzeului Americii Daneze: "Simbolizează faptul că purtătorul a trecut examenul final, Studentereksamen, în gimnaziul danez (liceul) și este calificat să studieze la universitate".

În afară de acest accesoriu, Prințul Christian și restul fraților săi au îmbrăcat ținute smart casual. 

În ceea ce o privește pe Regina Mary, ea nu a dezamăgit nici de data aceastaprin alegerea ei vestimentară. Mama a patru copii a purtat o fustă midi din in cu imprimeu floral "Edie" de la casa de modă australiană Zimmermann. La ținuta ei, Mary a ales sandalele elegante Gianvito Rossi, de culoare cafeniu, care aveau o curea flatantă la gleznă. Look-ul ei a fost completat de geanta Prada "Canapa Stuoia Convertible Tote Bag" în bej, precum și de o pereche de cercei mari.

La plecare, Regina Mary și Regele Frederik au fost protagoniștii unui moment neașteptat, ea i-a pus mâna pe fund monarhului, iar fotografii prezenți al eveniment au surprins momentul.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe