Moment viral cu Meghan Markle, la meciul de polo al lui Harry: îi cere unei femei să nu stea lângă prinț

15 aprilie 2024   Royals

Meghan Markle a fost o splendoare în alb, la Royal Salute Polo Challenge din Palm Beach, Florida, acolo unde a asistat la meciul de polo al soțului ei, Prințul Harry.

Cu această ocazie, o echipă de filmare de la Netflix a surprins fiecare moment al acțiunii pentru viitorul documentar pe care ducele îl pregătește despre acest sport.

Dar, după eveniment, Ducesa de Sussex a fost surprinsă ordonând oamenilor unde să stea în timp ce pozau pentru fotografii.

Videoclipul o arată la un moment dat pe Meghan spunându-i unei femei într-o rochie albă să se îndepărteze de soțul ei și să se mute în altă parte, pentru fotografia de grup de la final. Cu câteva momente înainte, Meghan și Harry s-au sărutat în fața camerelor de filmat, în timp ce ducesa i-a oferit prințului un trofeu.

Prințul Harry a jucat un meci de polo amical în încercarea de a strânge bani pentru organizația lui caritabilă, Sentebale.

La acest meci, a participat și prietena apropiată a lui Meghan, Serena Williams. Cei prezenți au plătit un bilet de intrate de 1.600 de dolari, bani care au mers în conturile organizației caritabile a lui Harry.

Ducesa de Sussex s-a folosit de această ocazie pentru a impresiona cu vestimentația ei, alegând o rochie albă, cu decupaje cool la nivelul abdomenului, în valoare de 800 de dolari, de la designerul californian Heidi Merrick.

Cea mai scumpă piesă din ținuta sa a fost geanta de la Maison Valentino, în valoare de 3.300 de dolari, însă pantofii cu toc înalt care i-au completat outfitul au fost criticați, pe motiv că încalcă dress code-ul de la meciurile de polo, ce sugerează ca doamnele să poarte talpă plată sau platforme. 

Apariția cuplului regal la eveniment a urmat anunțului că aceștia filmează două seriale noi pentru Netflix, ca parte a contractului lor de 100 de milioane de dolari, semnat în 2020 cu gigantul de streaming.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe