Momente lacrimogene la nunta regală. Prinţul Harry şi mama miresei, Doria, copleşiţi de emoţii

19 mai 2018   Royals

A sosit încrezător la Capela St. Geroge de la Windsor, alături de cavalerul său de onoare, prinţul William, iar Harry a fost emoţionat pe tot parcursul ceremoniei religioase. Vizibil nervos până la sosirea superbei sale mirese, Meghan Markle, apoi atins de cuvântarea unuia dintre preoţi, unde mai pui presiunea de a fi în centrul atenţiei oamenilor din întreaga lumea, Harry abia s-a mai putut stăpâni.

Prinţul Harry s-a emoţionat până la lacrimi.

Fiul cel mic al regretatei prinţese Diana a vărsat câteva lacrimi în biserică şi, pe lângă Meghan, care a fost cu zâmbetul pe buze încă de la plecarea de la Hotelul Cleveland, prinţul a fost copleşit de emoţii în momentul ceremoniei, în momentul jurămintelor şi chiar s-a jucat cu degetele, şi-a şters faţa de transpiraţie, partenera sa zâmbindu-i şi ajutându-l să depăşească momentul critic. Lacrimi de fericire.

Şi nu a fost singurul care a făcut cu greu faţă entuziasmului de a o vedea pe iubita sa în rochie de mireasă, căci mama lui Meghan, a plâns atât în maşină, cât şi în biserică. Doria Ragland s-a emoţionat în timp ce aştepta ca fiica sa să intre în biserică. A intrat cu câteva minute înaintea miresei în capela St. George, aşteptând alături de familia regală şi de ceilalţi oaspeţi. Prinţul Harry şi William erau deja în biserică când Doria a sosit şi ea a fost văzută cu lacrimi în ochi. A fost un moment inedit pentru ea să-şi vadă fiica în rochie albă de mireasă, căsătorindu-se cu un prinţ.

Iată momentele emoţionante care i-au făcut să verse lacrimi de fericire!

Mai multe