Momentul de tihnă al lui Harry. Meghan a dezvăluit ce hobby neașteptat are mezinul Regelui Charles

8 octombrie 2024   Royals

Ce hobby interesant are Prințul Harry, la conacul Montecito. A fost dezvăluit chiar de către  Meghan Markle și s-ar putea să te surprindă. Nimeni nu s-ar aștepta la asta!

La scurt timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală în 2020, cuplul a adoptat un nou mod de viață, iar mezinul regal se delectează cu un hobby surprinzător.

Soția prințului Harry, Meghan Markle, a dezvăluit că și-a făcut un hobby interesant de când s-au mutat la Montecito, California, la începutul anului 2020.

Modul de viață relaxat de acolo îi este propice ducelui de Sussex, care se desfată cu plimbări cu bicicleta sau cu ieșiri pe dealuri alături de labradorul familiei.

O zi obișnuită pentru Harry începe dimineața cu o meditație, în jur de 30 - 40 minute. Urmează un program intens de sport, fitness cu antrenor personal. Îi duce pe copii la grădiniță, pe Prințul Archie și pe Prințesa Lilibet.

Însă nu-și ignoră un hobby foarte drag sufletului său, după cum a dezvăluit Meghan Markle.

În documentarul Netflix din 2022 dedicat vieții lui Harry și Meghan, Ducesa de Sussex a dezvăluit o activitate preferată mai puțin cunoscută a lui Harry.

În videoclip, Meghan îi filmează pe Harry și pe fiul Archie împreună în grădină. Tatăl și fiul sunt văzuți stând lângă un adăpost de păsări, în timp ce urmăresc colibri.

Harry rămâne nemișcat și observă păsările. Ei bine, se pare că această activitate este unul dintre modurile sale preferate de relaxare.

Meghan a dezvăluit că Prințul Harry are acest hobby inedit de a urmări păsările. Este ceea ce se numește în engleză un ”bird watcher”.

Ducesa clarifică: ”Harry este un fin observator al păsărilor, acesta este un moment foarte important pentru el”.

Ducele de Sussex își petrece, de asemenea, zilele grădinărind, potrivit The Telegraph.

Seara, cuplul se răsfață cu câte o ieșire la restaurant. Cei doi preferă fie să consume o friptură bună la Lucky’s din Montecito sau să meargă la un restaurant italian de lux pe nume Tre Lune.

Cu toate acestea, Tom Quinn, autor regal, e de părere că Meghan îl ține destul de ocupat pe Harry, care nu este chiar atât de relaxat pe cât s-ar crede.

Foto: Profimedia

Mai multe