Moştenitorii tronului suedez, în noi portrete oficiale. Prinţesa Estelle, în centrul atenţiei!

7 februarie 2018   Royals

De curând s-au împlinit 200 de ani de dinastia Bernadotte. Cu această ocazie, moştenitoarele tronului suedez au realizat o şedinţă foto specială alături de Regele Carl Gustaf al XVI-lea.

Regele Suediei, alături de fiica sa, moştenitoarea tronului suedez

Moştenitoarele tronului suedez s-au lăsat fotografiate într-un nou portret oficial, alături de actualul rege al Suediei, Regele Carl Gustaf al XVI-lea (71). Astfel, Prinţesa Moştenitoare Victoria, fiica Regelui Carl Gustasf, dar şi fiica acesteia, Prinţesa Estelle, care ocupă locul doi în linia de succesiune a tronului suedez, au apărut în noi fotografii oficiale, eliberate de Palatul Suedez.

3 generaţii. Actualul rege şi viitoarele regine ale Suediei

Imaginile au fost surprinse pe 10 decembrie, chiar în timpul galei de decernare a premiilor Nobel. Ocazia specială a fost împlinirea a 200 de ani de dinastia Bernadotte pe tronul suedez.  Pentru aceste fotografii, Prinţesa Victoria (40) şi fiica sa (5) şi-au coordonat ţinutele, optând pentru rochii în nuanţe de albastru. Desigur, micuţa Estelle a fost pur şi simplu adorabilă, accesorizându-şi rochiţa cu pantofii bleumarin Mary Jane şi şosetele cu danteluţă.

Casa de Bernadotte este actuala Casă Regală a Suediei din anul 1818. În perioada 1818-1905 a fost şi Casa regală a Norvegiei.

foto: Thron Ullberg, Royal Court, Sweden

Mai multe