Motivul îndepărtării lor: Prinţul William i-a dat afară pe Harry şi pe Meghan din Palatul Kensington! De ce s-au certat aceştia?

22 iunie 2021   Royals

Ecourile scandalului de la palatul regal britanic nu se mai sting.

O nouă carte susţine că între Prinţii William şi Harry a existat o ceartă incredibilă pe vremea în care Ducii de Sussex locuiau, încă, la Palatul Kensington din Londra, lângă cumnaţii de Cambridge.

Istoricul Robert Lacey susţine că fraţii au avut o discuţie aprinsă la telefon, după ce angajaţii lui Meghan Markle s-au plâns de rele tratamente aplicate de aceasta, iar Harry i-a luat apărarea lui Meghan, susţinând că soţia lui este, de fapt, victima unui complot. La rândul său, Prinţul William s-a înfuriat foarte tare când a auzit acuzaţiile aduse americancei şi i-a cerut secretarului său privat, Simon Case, să separe cele două familii, ambele cu sediul locativ şi reprezentativ la Palatul Kensington.

Într-un fragment din cartea lui Lacey, Bătălia Fraţilor, publicat în ziarul The Times, este citat un amic de-al prinţilor care susţine că William l-a dat afară pe Harry din Palatul Kensington. "William nu a mai vrut să-i aibă în apropiere", susţine această carte. Prinţul William era foarte ataşat de toţi angajaţii care s-au plâns că americanca se poartă oribil cu ei şi l-a confruntat pe fratele lui mai mic din această cauză, mai întâi la telefon, apoi faţă în faţă.

Până la urmă, Harry şi Meghan s-au mutat din Londra în noua lor casă din Windsor, acolo unde au locuit foarte puţin timp înainte de a renunţa la joburile lor regale şi a pleca în America.

Mai multe