Motivul pentru care Meghan Markle nu a fost invitată la reuniunea serialului Suits, la Globurile de Aur

9 ianuarie 2024   Royals

Actorii care au jucat în serialul „Suits” s-au reunit la Globurile de Aur, dar Meghan Markle nu și-a făcut apariția! Gina Torres a intervenit și a explicat că ducesa de Sussex nu face parte din gașca lor.

Meghan Markle a lipsit de la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2024, în ciuda faptului că unele dintre colegele ei din serialul „Suits” s-au reunit pe covorul roșu. Patrick J. Adams și Gabriel Macht au apărut în fața camerelor de filmat, reunindu-se apoi cu Gina Torres și Sarah Rafferty.

Gina Torres a fost cea care a explicat că Meghan Meghan nu a fost invitată pentru că nu este apropiată, nu face parte de gașca lor.

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Mirror că Meghan Markle a fost invitată la ceremonia care a avut loc la Los Angeles, dar a refuzat oferta. Aceștia au spus că ducesa de Sussex era pur și simplu prea ocupată pentru a participa.

"Am întrebat-o pe ducesă, dar ni s-a spus că, din păcate, a avut un angajament anterior", a declarat o sursă de la Globurile de Aur pentru Page Six. Gina Torres a spus că discuția de reunire, care nu a inclus-o pe Meghan Markle, a fost o adevărată nebunie înainte de reuniune.

În timpul petrecut pe covorul roșu, actrița a vorbit cu jurnalistul Marc Malkin, care a spus "Știi, trebuie să vorbim despre ceea ce se întâmplă astăzi". Confuză, Gina Torres a întrebat: "Ce se întâmplă?" Marc a explicat: "Reuniunea Suits! Oriunde mă uit, e o vedetă din Suits", înainte de a întreba: "Tu ai plănuit asta? Vă trimiteți mesaje între voi?" Gina, care a jucat rolul Jessicăi Pearson în drama juridică de succes, a confirmat apoi că are o discuție de grup cu colegele ei de scenă.

Cu toate acestea, ea a spus că Meghan Markle nu face parte din grupul de chat, deoarece nu au numărul ei de telefon. Marc a întrebat dacă ducesa de Sussex, care a jucat rolul lui Rachel Zane, a fost invitată la Globurile de Aur. Gina a răspuns: "Nu avem numărul ei. Pur și simplu nu-l avem, așa că..."

Cu toate acestea, ea a insistat că Meghan Markle ar fi fericită să vadă reuniunea. "Va vedea, se va uita. Va fi fericită că suntem aici", a declarat Gina Torres.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe