Motivul pentru care Prințul George și Prințesa Charlotte învață limba spaniolă! Ei știu și franceză

14 noiembrie 2023   Royals

Prințul George și Prințesa Charlotte învață limba spaniolă, pe lângă franceză, care e obligatorie!

Mulți membri ai familiei britanice trebuie să învețe cel puțin o limbă străină încă din copilărie. Spre exemplu, Regele Charles poate vorbi galeză, franceză și germană. Aceleași așteptări sunt puse și pe umerii noii generații de membri ai familiei regale, și anume pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte, care învață deja spaniola, la îndemnul mamei lor. 

Se știe însă că a doua limbă obișnuită a familiei britanice este franceza, însă regretata Regină Elisabeta vorbea fluent această limbă.

De menționat este și faptul că și Prințul William vorbește limba franceză cu copiii săi și o numește cu iubire pe prințesa Charlotte "mignonette". Cu toate acestea, s-ar putea să nu cunoașteți adevăratul motiv pentru care Kate Middleton este atât de dornică ca limba spaniolă să devină a doua limbă a copiilor săi...

Prințesa Kate Middleton știe mai bine decât oricine că, având în vedere statutul prințului George de moștenitor al tronului după tatăl său, prințul William, este important ca acesta să fie capabil să mențină relații internaționale importante.

Danielle Stacey, corespondentul regal online de la HELLO! Magazine spune: „Având în vedere faptul că George, Charlotte și Louis vor îndeplini probabil toate îndatoririle regale cu normă întreagă în viitor și vor întâlni oameni din întreaga lume, nu este de mirare că Prințesa de Wales dorește ca copiii ei să fie lingviști încrezători."

Alegerea de a-i învăța pe George și Charlotte limba spaniolă poate fi atribuită și legăturilor personale ale prințesei Kate Middleton cu această limbă. Danielle Stacey subliniază: „Kate a petrecut, de asemenea, o perioadă de timp în Chile în timpul anului său de vacanță și, fără îndoială, a învățat o parte din limbă și, bineînțeles, este de ajutor faptul că copiii au propria lor bonă, pe Maria, care îi poate ajuta să exerseze."

Până când Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, a plecat la grădiniță în 2018, ea era capabilă să numere în spaniolă. La vremea respectivă, același lucru era valabil și pentru prințul George, în vârstă de 10 ani. Probabil această reușită i se datorează bonei lor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe