Motivul pentru care Prințul Louis a refuzat un cadou în timpul vizitei regale! Explicația e adorabilă

24 septembrie 2024   Royals

Prințului Louis i s-a oferit un tratament special în timpul unei vizite la studiourile Strictly, unde a mers împreună cu mama Kate Middleton și sora lui, Prințesa Charlotte. A refuzat cadoul care i-a fost oferit și a vrut unul identic cu al surorii lui.

Nu există mulți băieței care ar refuza un cadou special, dar Prințul Louis a făcut asta în timpul unei vizite la studiourile Strictly și a fost pentru un motiv adorabil.

Prințul Louis, sora sa mai mare, Prințesa Charlotte, și mama sa, Kate Middleton, au mers la studiourile Elstree în decembrie 2023 pentru a vedea culisele emisiunii de succes de la BBC. În timpul vizitei lor, au avut ocazia să se întâlnească cu vedeta Shirley Ballas, iar aceasta a făcut publică o poveste drăguță despre copiii Wales. „Sunt frumoși. Când ne-au vizitat, aveam aceste coroane pe platou, așa că m-am gândit că ar fi o idee frumoasă să-i dau fetiței o coroană și i-am luat lui o cutie frumoasă de dulciuri”, a declarat Shirley pentru publicația The Sun. „Apoi Louis a spus: 'Vreau una din astea' și a arătat spre coroană. Așa că a trebuit să mergem și să-i găsim și lui o mică coroană. Sunt niște copii extrem de politicoși”. 

Ea a continuat: „Avem fotografii, dar nu am vrut să le postez”. Prințul Louis este cunoscut pentru a avea o legătură strânsă cu sora lui, Prințesa Charlotte, și nu este singura dată când el a vrut ceva ce ea avea deja. 

Prințul William, tatăl lor, a dezvăluit anterior că Prințul Louis este mica ”umbră” a lui Charlotte. „Unul dintre cântecele pe care copiii le iubesc în acest moment este Shakira, Waka Waka”, a spus el. „Charlotte, în special, aleargă prin bucătărie în rochiile ei și cu accesorii de balet. Devine complet nebunatică, iar Louis o urmărește încercând să facă același lucru”. 

Și în septembrie 2024, el a dezvăluit că Louis a dezvoltat o înclinație pentru bijuteriile lui Charlotte. La acea vreme, el se afla într-o plimbare în Llanelli, Țara Galilor de Sud, când s-a întâlnit cu Ruby Davies, în vârstă de 10 ani. Micuța Ruby i-a dăruit lui William o carte de cărți poștale scrise de elevii de la Swiss Valley Community Primary School, precum și brățări ale prieteniei pentru George, Charlotte și Louis. Prințul a spus: „Mulțumesc foarte mult, Ruby. Le vor plăcea la nebunie. Le voi ține departe de Louis, pentru că va încerca să fure toate brățările surorii sale”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe