Motivul surprinzător pentru care Regina Camilla nu face parte din grupul de WhatsApp al familiei sale

26 octombrie 2024   Royals

Regina Camilla se pare că nu a fost adăugată în grupul de WhatsApp al familiei sale, dar nu din cauza vreunei animozități.

Regina Camilla nu a fost exclusă! Potrivit fiului ei, Tom Parker Bowles, telefonul reginei, un Nokia, este prea vechi pentru a avea instalată aplicația WhatsApp. Într-un interviu acordat revistei Woman & Home, Tom Parker Bowles, în vârstă de 49 de ani, a fost întrebat dacă familia sa are un grup WhatsApp, așa cum fac multe familii.

„Avem - copiii mei, sora mea și verii”, a răspuns rl. „Dar mama mea încă folosește un telefon Nokia de modă veche, așa că ea nu poate fi acolo. Cred că este pentru securitate”. Potrivit publicației Times, „din motive de securitate națională, se știu puține lucruri despre telefoanele mobile pe care le folosește familia regală”.

Chiar și pe Nokia, Tom Parker Bowles a spus că nu a putut da de mama sa la un moment dat pentru că este foarte ocupată. El a trebuit să afle ce face urmărind știrile. „Muncește mult mai mult”, a spus Tom. „Întotdeauna a muncit destul de mult, așa că este încă un caz în care o sun pe mama și ea nu răspunde. Mă uit la televizor și văd unde e”. 

Regina Camilla, în vârstă de 77 de ani, care a fost căsătorită cu tatăl lui Tom, Andrew Parker Bowles, înainte să divorțeze și să se recăsătorească cu Regele Charles în 2005, se pare că e deranjată dacă nepoții ei au telefoanele scoase la masă. Tom are doi copii, Lola și Freddy, iar fiica Camilei, Laura Lopes, are trei copii, Eliza, Gus și Louis.

Deși nu se știu prea multe despre membrii familiei regale și telefoanele lor mobile, în cartea sa „Elizabeth: An Intimate Portrait (Un portret intim)”, Gyles Brandreth a declarat că regina Elisabeta „avea propriul ei telefon mobil și nepoți serviabili gata să îi arate cum funcționează”.

„Înțelegea SMS-urile, deși era mai degrabă învinsă de aplicații. Și nu le permitea nepoților săi să își aducă dispozitivele la masa de prânz, în niciun caz”, a continuat Brandreth. Potrivit Telegraph, Regele, în vârstă de 75 de ani, nu deține un telefon și își lasă angajații să îi preia apelurile. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe