Multă, foarte multă culoare. Ținutele abordate de Margareta a României în vizita regală din Finlanda

18 iunie 2024   Royals

Până pe 21 iunie, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu se află într-o vizită în Finlanda.

Aceasta este a treia vizită oficială a Familiei Regale române în Finlanda din ultimii douăzeci de ani, după vizita din septembrie 2003 și cea din decembrie 2006.

Cuplul regal a sosit în Finlanda pe 16 iunie, fiind întâmpinați la Aeroportul din Helsinki de către Maria Ligor, ambasadorul României în țara nordică, ocazie cu care Margareta a ales o ținută foarte viu colorată, cu un sacou de un galben intens și o pereche de pantaloni crem, cu balerini în ton. Interesantă a fost și coafura șefei Casei Regale române, una puțin schimbată față de cea pe care o abordează de obicei, în aparițiile sale publice.

Culoarea a fost cuvântul de ordine și a doua zi, la Palatul Guvernului din Helsinki, atunci când Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit cu ministrul Afacerilor Europene finlandez, Anders Adlercreutz.

De data aceasta, Margareta a ales să poarte un costum cu taior și rochie midi, de un roșu puternic, o nuanță foarte în tendințe în acest sezon. Șefa casei regale române și-a completat ansamblul cu o pereche de pantofi nude, cu vârf ascuțit.

Tot pe 17 iunie, Custodele Coroanei și Principele Radu au vizitat Paza de Coastă din Golful Finlandei și au urcat la bordul vasului de patrulare Turva. Alegerea vestimentară a Margaretei a fost, și de data asta, una foarte elegantă: un costum masculin cu sacou și pantaloni, de un verde închis, la care a accesorizat o pereche de pantofi și o geantă-plic crem.

Ca de fiecare dată, fiica regretatului Rege Mihai I ne reprezintă cu demnitate și eleganță, ținutele sale fiind mereu în ton cu ocaziile, dar și cu tendințele, pe care Custodele Margareta le urmează chiar și la vârsta de 75 de ani. Una, pe care, fie vorba între noi, aceasta chiar nu și-o arată...

Foto: Facebook

Mai multe