N-a stat mult singur! Nepotul preferat al Reginei Elisabeta și-a scos în public noua iubită, o asistentă

13 mai 2024   Royals

Și se vede treaba că legătura este serioasă, din moment ce i-a prezentat-o și Reginei Camilla, duminică, la Badminton Horse Trials.

Peter Phillips are 46 de ani și este fratele mai mare al Zarei Tindall și fiul Prințesei Anne. Încă de mic, a fost alintat de presa britanică ”nepotul preferat al Reginei Elisabeta”.

Peter Phillips nu doar că nu a lipsit de la competițiile ecvestre la care a participat și sora sa, ci și-a adus și noua iubită, căci nu a rezistat prea mult timp singur.

Tânăra blondă din dreapta, cu rochie albastră și ochelari de soare a fost partenera chipeșului Peter Phillips.

Potrivit DailyMail, blondina este asistentă medicală de pediatrie.

La doar câteva săptămâni după ce s-a separat de iubita Lindsay Wallace, cu care a avut o relație îndelungată, iată că nepotul preferat al Elisabetei nu spune nu unei noi povești de amor. Drept dovadă că nu este doar o aventură, a venit cu tânăra la concursul de călărie unde mulți membri ai familiei regale erau prezenți, inclusiv Regina Camilla, care a purtat o rochie foarte asemănătoare cu a tinerei.

Tânăra este Harriet Sterling, precizează presa tabloidă britanică. Lucrează ca asistentă la pediatrie și este și scriitoare amatoare.

Proaspătul cuplu a asistat la câteva curse tot weekendul. Spre exemplu, sâmbătă au vizionat câteva, după care au plecat cu o mașină, împreună cu Savannah, de 13 ani, și Isla de 12 ani, fiicele lui Peter Phillips. Au revenit duminică, iar în această zi fiul Prințesei Anne i-a prezentat-o Reginei Camilla pe noua sa iubită.

Un martor aflat în public a declarat publicației ”The Sun” că cei doi par a fi foarte îndrăgostiți. S-au savurat din priviri, s-au mângâiat și s-au bucurat la maxim unul de prezența celuilalt.

Peter Phillips a avut o viață sentimentală foarte zbuciumată. În 2021, a divorțat de Autumn Kelly, acum în vârstă de 45 de ani, și s-a cuplat cu vechea lui prietenă Lindsay Wallace, de care recent s-a despărțit. Rămâne de văzut cât timp va reuși asistenta să-l țină sub mrejele sale.

Foto: Profimedia

Mai multe