Neașteptat! Comentariul pe care l-a făcut Prințesa Anne, sora Regelui Charles, la adresa Camillei

26 decembrie 2023   Royals

Prințesa Anne a spus ce crede despre Regina Camilla, cumnata ei, într-un nou documentar pentru BBC!

Prințesa Anne își laudă cumnata, pe Regina Camilla, într-un nou film care are în prim plan anul încoronării Regelui Charles.

Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, se numără printre comentatorii din filmul BBC. "O cunosc de mult timp", spune Prințesa Annes despre Regina Camilla: "Înțelegerea rolului ei și cât de mult contează pentru rege...a fost absolut remarcabilă. Acest rol nu este ceva pentru care ar fi fost naturală, dar ea îl face foarte bine. Și ea oferă acea schimbare de viteză și de ton, este la fel de modernă".

În documentarul de 90 de minute, Prințesa Anne este văzută printre membrii familiei regale care se pregătesc pentru ceremonia istorică de încoronare, în timpul repetițiilor de la Palatul Buckingham și de la Westminster Abbey, scrie Hello Magazine.

Prințesa Anne a avut un rol principal în acea zi, în calitate de "Stick-in-Waiting" de aur al regelui, călărind pe cal alături de trăsura de aur de stat, în timp ce Regele Charles și Regina Camilla, proaspăt încoronați, se întorceau la Palatul Buckingham după slujbă.

Într-o altă scenă, regele este văzut sărutând mâna surorii sale, Prințesa Anne, în timp ce familia regală se pregătește să întâmpine mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Charles avea doar patru ani când a participat la încoronarea reginei Elisabeta a II-a în 1953. Anne a fost prea mică pentru a participa la ceremonie, la vârsta de doi ani, dar a apărut mai târziu la balcon alături de părinții și fratele ei.

La doar câteva luni de la împlinirea vârstei de 74 de ani, Regele Charles a devenit rege în urma decesului mamei sale la Balmoral, la 8 septembrie 2022. El a devenit cea mai în vârstă persoană care a urcat pe tronul britanic, după ce a fost cel mai longeviv moștenitor și Prinț de Wales din istoria Marii Britanii. Vorbind despre succesiune, Prințesa Anne a adăugat: "Ca să fiu sinceră, nu sunt sigură că cineva se poate pregăti cu adevărat pentru o astfel de schimbare... nu cu ușurință. Apoi, schimbarea se produce și îți spui 'OK, acum trebuie să mă ocup de ea'. Monarhia este o ocupație de 365 de zile pe an, nu se oprește pentru că se schimbă monarhii, indiferent de motiv".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe