Neașteptat! Cu ce membru al familiei regale britanice corespondează Melania Trump. Cum de are timp?

10 octombrie 2024   Royals

„Prietenia noastră cu Familia Regală continuă”, a împărtășit fosta primă doamnă SUA în cartea sa.

Fosta primă doamnă Melania Trump are un prieten de corespondență în Regele Charles.

În cartea sa autobiografică, care a fost lansate pe 8 octombrie, fosta primă doamnă SUA a dezvăluit că ea și soțul ei, fostul președinte Donald Trump, au păstrat legătura cu Majestatea Sa și au scris, de asemenea, despre vizita lor în Marea Britanie în 2019, când s-au întâlnit cu toți membrii regali activi.

Un mare dineu de stat a fost organizat în onoarea vizitei președintelui Trump în 2019 în Regatul Unit.

Au avut întrevederi private cu Charles și Camilla, la vremea aceea și Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall.

Iată ce detalii oferă Melania în cartea sa: ”Eu și Donald am găzduit o cină intimă în onoarea prințului Charles și a ducesei Camilla la reședința ambasadorului SUA din Marea Britanie. A reprezentat o expresie perfectă a legăturilor de durată dintre națiunile noastre”, a punctat Melania Trump, potrivit Vanity Fair.

„În ciuda contextului tumultuos al politicii britanice în timpul Brexitului și al schimbărilor din biroul primului ministru, regina și familia ei ne-au primit călduros, tratându-ne cu cea mai mare ospitalitate.”

Melania a împărtășit că, în timp ce ea și Donald și-au luat rămas bun de la Regina Elisabeta, i-au făcut invitația să le întoarcă vizita. Atunci, Regina Elisabeta ”și-a exprimat recunoștința cu un zâmbet cald. Din păcate, Majestatea Sa nu a putut să ne viziteze din nou înainte de moartea ei în 2022, dar prietenia noastră cu Familia Regală continuă și facem schimb de scrisori cu Regele Charles și în prezent.”

Vizita de stat din 2019 a fost și o șansă pentru Melania de a relua legătura cu Charles, lângă care a stat la banchetul de stat. În cartea ei, fosta primă doamnă a scris că a fost o „plăcere absolută să mă reconectez” cu Regele. Ea a adăugat: „Drumurile noastre s-au încrucișat cu mulți ani în urmă, la New York. De data aceasta, ne-am angajat într-o conversație interesantă despre preocuparea sa de suflet față de conservarea mediului.”

Foto: Profimedia

Mai multe