Neașteptata apariție a Ducesei de Edinburgh! Sophie a uluit în ținuta sa de Barbie

14 octombrie 2024   Royals

Femeile regale par a opta în ultima perioadă pentru culori deschise sau tari. Este și cazul Ducesei de Edinburgh, cândva foarte sobră.

Cumnata Regelui Charles este foarte activă la Palat, în cadrul evenimentelor sale regale cu care este responsabilă.

Cel mai recent, Sophie a întreprins alături de soțul său, Prințul Edward, o vizită de stat în Malta. În această superbă țară, Ducesa de Edinburgh a schimbat multe ținute, însă una cu precădere a atras atenția.

Presa menționează că s-a îmbrăcat ca o Barbie. Lucru neașteptat, de altfel, pentru Ducesă. Dar da, și-a făcut apariția într-un costum roz.

Imaginea apărută pe platforma X i-a încântat pe fanii regali.

După cum se observă, Sophie poartă un costum roz sidef, la care a accesorizat pantofi cu toc și cămașă albă.

La 59 de ani, Ducesa de Edinburgh arată fabulos. Și-a prins părul în coc și nu a mai făcut exces de bijuterii, căci costumul în sine este o piesă statement.

Acest roz sidefat nu poate fi purtat de oricine, însă Ducesei îi vine de minune, mai ales că este blondă.

Sophie și-a actualizat vizibil stilul. Având în vedere lipsa Prințesei Kate de la evenimente, în ultimul timp, Sophie s-a văzut nevoită să-și revigoreze garderoba.

Ducesa de Edinburgh pare mult mai sigură pe sine și abordează cu precădere costumele șic formate din pantaloni largi și taioare.

Nu zice nu nici rochiilor deosebite.

Uneori, face dovada stilului șic atunci când își prinde câte o eșarfă Hermes în coadă.

Nu este totuși prima dată când cochetează cu rozul. Ce-i drept, se pare că Ducesei îi stă fabulos cu aceste culori tinerești și primăvăratice.

Tot în vizita din Malta, Sophie a impresionat cu două rochii super deosebite: una multicoloră mozaic, iar alta albă cu partea de jos florală.

Ducii și-au sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei. În această vizită de stat, au văzut scrisoarea Regelui George al VI-lea prin care Malta primea Crucea George. Prințul Edward și Ducesa Sophie au mers apoi la bordul unei ambarcațiuni de patrulare în timpul unui tur istoric pentru a vedea locurile cheie ale celui de-al Doilea Război Mondial din Grand Harbour, Valetta.

Foto: Profimedia, X

Mai multe