Nepoata Prințesei Diana s-a căsătorit. Locația inedită aleasă de Lady Amelia Spencer pentru nuntă

23 martie 2023   Royals

În sfârșit, marele eveniment a avut loc. Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer s-a căsătorit cu Greg Mallett, iubitul pe care îl avea de ani de zile.

Nunta s-a ținut într-o locație inedită, în vârf de munte. Lady Amelia Spencer și Greg Mallett erau deja împreună de 14 ani. Fericitul și longevivul cuplu a ales să-și unească destinele la Ferma La Cotte, în apropiere de Cape Town, Africa de Sud, anunță Daily Mail.

”Pentru mine înseamnă enorm că ne-am căsătorit aici”, a declarat Lady Amelia Spencer, în vârstă de 30 de ani, marți. ”Aici ne-am maturizat în ultimii 14 ani, toate amintirile noastre superbe de cuplu sunt aici. Acum, acest loc este și mai special.”

Printre persoanele care le-au fost alături la acest eveniment marcant s-au numărat sora geamănă a Ameliei, Lady Eliza, sora Lady Kitty și fratele Samuel.

Daily Mail scrie că a existat totuși un mare absent, tatăl miresei și fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, al 9-lea conte Spencer. Nu se cunoaște motivul pentru care socrul mic a absentat de la un asemenea eveniment important în viața fiicei sale.

Nu se cunoaște nici dacă alți membri ai familiei regale au participat la nuntă.

Fericitul cuplu a păstrat discreție absolută vizavi de această nuntă, Lady Amelia Spencer și iubitul au publicat o singură fotografie săptămâna trecută, în care își celebrau iubirea longevivă.

Amelia este logodită cu Greg din iulie 2020. Atunci tatăl ei, Charles Spencer, al 9-lea Earl Spencer, care este fratele mai mic al Prințesei Diana și-a arătat bucuria printr-un mesaj de felicitare: ”Sunt fericit că fiica mea Amelia s-a logodit cu Greg, iubitul pe care îl are de 11 ani. E minunat să-i văd așa entuziasmați în legătură cu viitorul lor.”

După care Charles Spencer a adăugat: ”Le trimit dragostea mea și urarea de a fi mereu fericiți împreună. Sunt onorat că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a se logodi, este un gest foarte drăguț.”

Greg și-a anunțat logodna pe pagina sa de socializare, printr-o imagine adorabilă, în dreptul căreia a scris: ”Cea mai frumoasă zi din viața mea, 22 iulie 2020. I-am propus iubitei mele să-și petreacă restul vieții alături de mine și a spus ”Da”. Sunt cel mai fericit și te iubesc din toată inima, Amelia Spencer”, a anunțat acum 3 ani bărbatul.

Cei doi amorezi s-au cunoscut în timp ce studiau la Universitatea din Cape Town.

Foto: Instagram

Mai multe