Nepoata Reginei Elisabeta a născut! Fetiţă sau băieţel?

19 iunie 2018   Royals

Zara şi Mike Tindall sunt în  culmea fericirii! Cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume şi e perfect sănătos. Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial prin care confirma fericita vesta şi prin care anuţa sexul copilului.

Zara a născut o fetiţă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului Buckingham, Zara şi Mike Tindall sunt părinţi a doua oară. Nepoata Reginei a adus pe lume o fetiţă: ”Domna Tindall a adus pe lume, pe 18 iunie, la Maternitatea Stroud, o fetiţă sănătoasă. Domnul Tindall a fost prezent la naştere. Greutatea bebeluşului a fost de 4,16 kg”.

MIke Tindall şi Zara Tindall au două fetiţe

Prin comunicatul respectiv, familia regală a felicitat fericitul cuplu: ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prinţesa Regală, Căpitanul Mark Phillips, dar şi părinţii lui Mike, respectiv Philip şi Linda Tindall, au fost informaţi şi sunt încântaţi de veste. Numele bebeluşului va fi anunţat în cele ce urmează”.

Alături de fiica lor, Mia Tindall

Amintim că Mike (39) şi Zara (37) mai au o fetiţă, pe nume Mia, care va împlini patru ani în ianuarie. După cum se aştepta, Zara a nascut a doua oară în spitalul regal Gloucestershire, aşa cum s-a întâmplat şi-n 2014, când a venit lume Mia.

Mai multe